به گزارش ایرنا حجت الاسلام اكبر فرجام روز شنبه در چهارمین دوره اردوی معنوی تفریحی راه رضوان، ویژه روحانیان اهل سنت كشور در مشهد افزود: پیش از انقلاب اسلامی اهل سنت در خراسان رضوی 207 باب مسجد داشتند كه این میزان هم اكنون به 825 باب رسیده است.
وی گفت: برادران اهل سنت در خراسان شمالی و جنوبی نیز به ترتیب پیش از انقلاب 64 و 45 باب مسجد داشتند كه هم اكنون این تعداد به ترتیب به 170 و 181 باب افزایش یافته است.
رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان خاطرنشان كرد: امروز در خراسان رضوی 27 مدرسه علمیه اهل سنت فعال است كه قبل از انقلاب تنها هشت مدرسه فعالیت داشت كه البته همان تعداد نیز كاملا فعال نبود.
وی افزود: پیش از انقلاب بسیاری از طالبان علم در داخل استان تغذیه علمی نمی شدند اما امروز این تغذیه علمی تقویت شده، به صورتی كه هم اكنون اهل سنت خراسان شمالی 23 مدرسه علمیه و خراسان جنوبی پنج مدرسه علمیه دارند كه قبلا این مدارس وجود نداشتند.
فرجام گفت: در دوران طاغوت روحانیت در مسیر انجام وظائف خود، كه كار فرهنگی و ترویج دین بود با مشكلاتی مواجه بودند اما امروز چنین مانعی بر سر ترویج قرآن و سنت وجود ندارد.
دبیر ستاد اجرایی این اردو به خبرنگار ایرنا گفت: چهارمین دوره اردوی فرهنگی تفریحی روحانیان و علمای اهل سنت در 2 گروه 200 و 150 نفره برگزار می شود كه امروز اردوی 200 نفره روحانیان اهل سنت استانهای كرمانشاه، كردستان، سیستان و بلوچستان، فارس، بوشهر وهرمزگان پایان می گیرد.
حجت الاسلام یوسف مهربان افزود: اردوی 150 نفره روحانیان اهل سنت استانهای گلستان، آذربایجان غربی ، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی نیز فردا در مجموعه فرهنگی تربیتی كارگران مشهد آغاز می شود.
وی گفت: برای شركت كنندگان در این اردو فعالیتهای مختلف معنوی، فرهنگی، آموزشی و تفریحی در نظر گرفته شده كه زیارت حرم مطهر رضوی به عنوان جلوه محبت به اهل بیت پیامبر(ص) محور این برنامه ها است.
خبرنگار: ناصر اسدزاده هروی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
3221/5132
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۱
مشهد- ایرنا- رئیس دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت خراسان گفت: پس از انقلاب اسلامی فضا برای فعالیت دینی باز شده و شاهد رشد كمی و كیفی مساجد و مدارس علمیه اهل سنت در خطه خراسان بوده ایم.