به گزارش ایرنا، سید علی موسوی روز شنبه در آیین افتتاح دوره های ضمن خدمت كشوری مهارت افزایی هنرآموزان شاخه كاردانش در مركز تربیت مربی كرج، افزود: فرآیند آموزش دوره های فنی وحرفه ای كه اكنون توسط این سازمان و مراكز هنرستان و كاردانش های آموزش و پرورش به جامعه هدف ارائه می شود؛ نیاز به مهندسی دارد.
وی ادامه داد: نخستین ضرورت در آموزش فنی وحرفهای، تغییر و تحول تكنولوژی است كه مبدا این امر باید از آموزش و پرورش كلید زده شود.
موسوی با بیان اینكه در تمام كشورها، نظام آموزشی فنی وحرفه ای براساس 4 ضرورت برنامه ریزی شده است، اظهار كرد: در ایران نیز باید به این ضرورت ها كه شامل تكنولوژی، اقتصادی، اجتماعی و آموزشی است، بیشتر توجه شود.
وی تصریح كرد: برای رسیدن به اقتصاد پایدار در جامعه باید به آموزش های فنی وحرفه ای و كاردانش كه در همه استان ها از سوی فنی وحرفه ای و آموزش وپرورش درحال اجراست توجه شود تا افراد بر حسب علاقه و استعدادشان آموزش ببینند.
معاون سازمان فنی وحرفه ای با اشاره به اینكه فناوری خودرو در كشور بسیار با اهمیت است ، افزود: واحدهای تحقیق و توسعه كشور باید به سمت رونق بخشی به صنایع تجاری و درآمدزا البته با نگاه آموزش مهارت های متناسب با نیاز جامعه بروند.
موسوی در ادامه احیای اقتصاد دانش بنیان را در جامعه ضروری دانست و گفت: مهمترین راهكار برای تحقق این امر پاسخگویی سریع آموزش وپرورش به بازار كار است كه باید در درسهای مقاطع راهنمایی و متوسطه ، پیش بینی و گنجانده شود.
وی اظهار داشت: اعتبارات مالی این اجازه را به آموزش و پرورش نمیدهد كه تمام رشتههای فنی و حرفه ای را در كشور آموزش دهد لذا برای گسترش دوره های آموزش بر حسب نیاز بازار در آموزش و پرورش نیاز به مشاركت همه دستگاه های اجرایی دارد.
وی تغییر و تحول در نظام هدایت تحصیلی و مشاوره آموزش وپرورش را ضروری دانست و بر استعدادیابی فردی اردوهای علمی با محوریت كارورزی و مهارتآموزی فنی وحرفهای تاكید كرد.
وی بیان كرد: برای آشنایی بیشتر دانش آموزان با رشته های فنی حرفه ای و كاردانش باید برای برگزاری اردوهای علمی با محوریت كارورزی و مهارتآموزی فنی و حرفهای از سوی آموزش و پرورش برنامه ریزی شود.
هنر آموزان كشور در 6 دوره آموزش عملی - تئوری در مركز تربیت مربی كرج آموزش می بینند.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر**انتشار دهنده: محمد عزیزپور
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۲
كرج - ایرنا- معاون سازمان آموزش فنی وحرفه ای گفت: رشتههای فنی وحرفهای موجود در آموزش وپرورش توان ایجاد 100 هزار شغل را دارند كه به علت مشكلات اعتباری و زیرساختی فقط 30 هزار شغل را میتوانند تامین كنند.