به گزارش ایرنا، محسن صالحی نیا روز شنبه در آیین افتتاح چهار طرح صنعتی در شهرك صنعتی شكوهیه قم، افزود: برای بهره برداری از این واحدهای صنعتی شناسایی شده، 100 هزار میلیارد ریال از منابع صندوق توسعه ملی و منبع داخلی بانك ها برای پرداخت تسهیلات مورد نیاز آنها پیش بینی شده است.
وی حفظ و توسعه اشتغال، بازسازی تجهیزات واحدهای صنعتی و تكمیل زنجیره های تولید را از جمله مهمترین محورهای وزیر جدید و وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت دوازدهم برشمرد و افزود: حفظ سطح تولید درشرایط فعلی و بهره برداری حداكثری از ظرفیت های موجود به منظور تثبیت شرایط واحدهای صنعتی در مرحله نخست و افزایش تولید هدف گذاری شده است.
وی بازسازی ونوسازی فرآیند تولید واحدهای صنعتی در كشور را ضروری دانست و ادامه داد: برای افزایش تولید در كشور باید علاوه بر بازسازی و نوسازی تجهیزات و ماشین آلات واحدهای صنعتی، به دنبال آموزش و كیفی سازی محصول های واحدهای صنعتی كشور با تكیه بر خلاقیت، نوآوری و به روز كردن تولیدها با ذائقه مردم و بازار بود.
صالحی نیا با بیان اینكه نوآوری در تولید اجتناب ناپذیر است افزود: استمرار فعالیت واحدهای تولیدی نیازمند نوسازی و اصلاح ساختار تولید است.
وی تكمیل زنجیره های تولید را از اولویت های مهم وزارت صنعت، معدن و تجارت در دوره جدید عنوان كرد و گفت: افزایش تولید و كاهش هزینه نهایی محصول نیازمند تكمیل زنجیره های تولیدی است كه باید اقدام های گسترده صورت گیرد و وزارت صنعت، معدن و تجارت از واحدهای صنعتی كه به دنبال تكمیل زنجیره تولید خود باشند حمایت می كند.
صالحی نیا با اشاره به اجرای طرح پرداخت تسهیلات رونق صنعت در كشور ادامه داد: تاكنون بیش از 140 هزار میلیارد ریال به 12 هزار واحد صنعتی در حوزه صنعت تسهیلات رونق صنعت پرداخت شده ضمن اینكه امسال نیز پرداخت تسهیلات به 10هزار واحد تولیدی هدف گذاری كه تاكنون بیش از 2 هزار واحد به بانك ها معرفی شده است.
معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینكه شاخص های تولید در كشور مثبت شده است، ادامه داد: از ابتدای امسال شاخص ها، روند افزایشی تولید در كشور بویژه در صنایع خوروسازی، فولاد، لوازم خانگی، پتروشیمی و صنایع تبدیلی كشاورزی را مثبت نشان می دهند
وی دانش بنیان شدن صنعت در تمامی رشته ها و صنایع مرتبط را از دیگر اولویت های وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام كرد و گفت: دانش بنیان بودن صنایع متعلق به هیچ صنعت خاصی نیست بلكه باید علاوه بر صنایع مدرن و پیشرفته، تمامی صنایع نسبت به استفاده از علوم روز دنیا در تولید محصول های خود برنامه ریزی جدی داشته باشند.
صالحی نیا تاكید كرد: محصولاتی كه از ظرفیت های سرزمینی بی بهره و در ایجاد و تولید آن از دانش و فناوری روز دنیا استفاده نشده باشد به طور قطع مزیت صادراتی مناسبی نخواهد داشت.
وی در ادامه توجه به صنعت نساجی در كشور را خواستار شد و افزود: صنعت نساجی مانند صنایع غذایی از اهمیت بسیاری برخوردار است كه با توجه به نیاز كنونی كشور و ظرفیت های اشتغال بالای این واحدهای صنعتی، سرمایه گذاری در این صنعت بسیار ضروری است.
با بهره برداری از این طرح ها كه شامل 2 واحد صنعتی نساجی و تشك دوزی و 2 واحد صنعتی دوچرخه سازی و موتورسیكلت سازی بود زمینه اشتغال برای 270 تن به صورت مستقیم و حدود یك هزار تن به صورت غیرمستقیم در استان قم فراهم شد.
در آیین بهره برداری از این چهار طرح صنعتی، احمد امیر آبادی فراهانی و حجت الاسلام مجتبی ذوالنور 2 تن از نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی و نیز مسئولانی از وزارت صنعت، معدن و تجارت و برخی از مسئولانی نیز حضور داشتند.
طرح ارائه تسهیلات رونق تولید در دولت یازدهم تصویب و از تیرماه سال 1395 همزمان با سراسر كشور در استان قم نیز به اجرا درآمده است. با ایجاد طرح ارائه تسهیلات رونق تولید توسط دولت یازدهم، 550 واحد صنعتی و تولیدی قم احیا شد و بیش از سه هزار و 620 فرصت شغلی كه ممكن بود در صورت عدم حمایت از بین رود، تثبیت شد
قم دارای هفت شهرك صنعتی شكوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
شهرك صنعتی شكوهیه قم در 12 كیلومتری محور قدیم قم - تهران در زمینی به مساحت یك هزار و 51 هكتار واقع شده است.
دوم تا هشتم شهریورماه سالروز انفجار دفتر نخست وزیری به دست منافقان و شهادت مظلومانه شهیدان رجایی و باهنر در سال 1360 به نام هفته دولت نامگذاری شده است.
7404/ 6133/ خبرنگار: محمد زمانی راد ** انتشاردهنده: جعفر مسلمی
تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۹
قم - ایرنا- معاون امور صنایع وزارت صنعت،معدن وتجارت گفت: 6 هزار واحدكوچك و متوسط صنعتی با بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیكی در كشور شناسایی شده كه براساس برنامه، این واحدها باید تا پایان سال به بهره برداری برسد.