به گزارش علمی ایرنا، رئیس انجمن رادیولوژی ایران در حاشیه كارگاه تخصصی پرینترهای سه بعدی در جراحی های قلب و عروق در جمع خبرنگاران در بیمارستان امید، افزود: این تكنولوژی پیشرفته قبلا در حوزه صنعت و هنر استفاده می شد و اخیرا وارد حوزه پزشكی شده است.
جلال جلال شكوهی ارایه خدمات تشخیصی مناسب تر، كاهش زمان بستری و كم شدن هزینه ها را از مزایای این فناوری اعلام كرد و گفت: این موضوع سبب بهبود روند درمانی هم می شود.
مدیر گروه آموزشی ارگونومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی هم به خبرنگاران گفت: با این تكنولوژی پیشرفته امكان تشخیص و درمان بهتر بیماران قلبی و عروقی فراهم شده است.
دكتر طباطبایی قمشه اظهار كرد كه با این ابزار پیشرفته می توان تصویر سه بعدی از انشعابات عروق، دریچه ها و حفره های قلبی در این قالب فراهم كرد؛ تبدیل تصویر دو بعدی به سه بعدی فرصت مناسب را به متخصصان این حوزه قرار می دهد تا تشخیص بیماری را به دقت بالا انجام دهند.
كارگاه تخصصی پرینت های سه بعدی در جراحی قلب و عروق با حضور جمعی از متخصصان این حوزه امروز ( 6 شهریور ماه) در بیمارستان امید برگزار شد.
علمی 1201
خبرنگار : عبدالكریم جبارپور* انتشار: زهره محتشمی پور
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲
تهران- ایرنا- امكان تصویربرداری و پرینت سه بعدی قلب و عروق در مركز رشد فناوری و تجهیزات پزشكی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فراهم شده است.