به گزارش ايرنا، عباس آخوندي شامگاه دوشنبه در ستاد استاني بازآفريني شهري استان كرمان افزود: تعداد افراد بد مسكن، يك سوم جمعيت شهري كشور را شامل مي شوند و اين نشان مي دهد كه حتما يك جايي از كار ايراد دارد و درمان اين موضوع نيز ساده نيست.
'به خانههاي تك اتاقه يا حتي منازلي كه در و پيكر درستي نداشته باشند، از سرويس بهداشتي استانداردي برخوردار نباشند و ازامكانات آب، برق و گاز بي بهره باشند، بد مسكن گفته ميشود.'
آخوندي گفت: پرداختن بيشتر به حواشي و توجه كمتر به متن يك مساله بسيار بسيار جدي در كشور است كه تاكنون سياستمدان و سياست گذاران براي رفع آن توجه لازم را نداشته اند.
وي اظهار كرد: با وجود همه تلاش هاي صورت گرفته، اقدامات بزرگ انجام شده در حوزه هاي مختلف و صرف هزينه هاي هزاران ميلياردي، محصول نهايي كه بايد در كيفيت زندگي مردم نمايان شود، حاصل نشده است و بايد ديد كه اشكال كار در كجاست.
وي با بيان اينكه تا زماني كه در ايران به اجماع نرسيم نمي توانيم اين مساله را حل كنيم، گفت: اصلي ترين مشكل ما نحوه رويارويي ما با مفاهيم مدرن است كه بحث بسيار پيچيده اي است.
وي با تاكيد بر اينكه مدرنيته موضوع بسيار پيچيده اي است، گفت: نحوه رويارويي ما با مدرنيته عمدتا به شكل نفي گذشته و آغاز جديد بوده است.
آخوندي افزود: بازار ما بازار اقتصاد كشاورزي است و هر چه اقتصاد مدرن داريم خارج از اين بازار است، به گونه اي كه اگر يك واحد بزرگ توليدي بخواهد دفتر داشته باشد، به سمت بازار نمي رود و همه بيرون از بازار مي آيند زيرا مركز اقتصاد صنعتي جاي ديگري است و اين برش تاريخي را به خوبي در اين بازار مي توان ديد.
وي اظهار كرد: بايد به متن برگرديم و بايد به شكلي برگرديم تا بدانيم در كجا ايستاده ايم و اين تصور كه مي توانيم انسان را خارج از زمان و مكان ببينيم، تصور نادرستي است زيرا نمي توان حس تعلق افراد به مكان و زمان را جدا كرد.
آخوندي با اشاره به اينكه نتيجه بريدن انسان از زمان و مكان، حاشيه نشيني است كه زمان و مكان در آن تعريفي ندارد، عنوان كرد: بايد به بافت قديم برگرديم و در اين بافت بايد امروزي زندگي كرده اما تاريخ خود را فراموش نكنيم.
وي گفت: براي تلفيق صحيح بين مدرنيته و تاريخ بايد اقليم را باور كرد و موقعيت هويتي را شناخت.
وزير راه و شهرسازي تاكيد كرد: تصور تخريب تاريخ بدترين تصوري است كه به ما دست داده است و اين امر مخصوص شهر و كشور ما نيست و در ساير كشورها نيز وجوددارد.
وي خاطرنشان كرد: اميدوارم انديشه بازگشت به متن، بازگشت به بافت هاي قديمي، باور اينكه شهر يك سازمان اجتماعي است و شناسايي راه هاي مدرن شدن آن رونق يابد تا بتوانيم به سمت يك توسعه پايدار حركت كنيم.
در اين آئين از اقدامات رئيس كل دادگستري استان كرمان در راستاي صيانت از حقوق دولت و مردم، مبارزه با حاشيه نشيني و فعاليت شوراي حفظ حقوق بيت المال تقدير شد.
خبرنگار: سميه حسن شاهي**انتشار : بهنام احمدي *
7440/ 5054
تاریخ انتشار: ۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۰
كرمان – ايرنا- وزير راه و شهرسازي گفت: آمار موجود در وزارت راه و شهرسازي نشان مي دهد كه 19 ميليون نفر بدمسكن در كشور حضور دارند كه رقم كمي نيست.