به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار دفاعی ایرنا، در این دوره آموزشی 270 دانشجو از نیروهای 3 گانه ارتش جمهوری اسلامی ایران و قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در شاخه های زمینی، هوایی، دریایی، پدافند، جنگال و سایبر و پشتیبانی خدمات رزمی حضور دارند.
همچنین 6 نفر از منتخبین نیروهای مسلح كشورهای دوست و همپیمان پاكستان و هندوستان در رسته ها و تخصص های نظامی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی در این دوره آموزشی حضور دارند.
در آیین افتتاحیه این دوره آموزشی امیر سرتیپ كیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ علیرضا صباحی فرد جانشین قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) و امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز حضور داشتند.
در دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس)، آموزش پرسنل منتخب ارتش بمنظور مسوولیت پذیری در رده های میانی تیپ به بالا، یگان های همتراز آجا و سایر نیروهای مسلح(مقطع كارشناسی ارشد و كارشناس ارشد حرفه ای) در رشته های مدیریت دفاعی با چهار گرایش عملیاتی، شامل زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی و چهار گرایش پشتیبانی خدمات رزمی شامل اداری، پرسنلی، مالی، آماد و پشیتبانی، آموزش، جنگال و علوم سایبری انجام می گیرد.
سامانه فرماندهی، معاونت آموزشی و تحصیلات تكمیلی، معاونت پژوهشی و تولید علم، پژوهشكده دفاع مقدس، مدیریت فصلنامه و مدیریت فاوا و ستاد و یگان پشتیبانی، از ساختارهای درون سازمانی این دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش هستند.
دافوس آجا در راستای ارتقاء سطح آموزش های علمی، عملی، میدانی و تقویت مبانی عقیدتی و سیاسی افسران ارتش جمهوری اسلامی ایران، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ستاد كل نیروهای مسلح، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، نیروی انتظامی و منتخبین نیروهای مسلح كشورهای دوست و همپیمان در رسته ها و تخصص های نظامی زمینی، هوایی، دریایی و پدافند هوایی با استفاده از اساتید مجرب، فرماندهان و پیشكسوتان دوران دفاع مقدس اقدامات موثری انجام می دهد.
مهمترین بخش آموزش دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس) این است كه تهدیدات منطقه ای و فرامنطقه ای نیز در این دانشگاه رصد می شود و تمامی سرفصل های آموزشی، موضوعات پژوهشی، تدوین كتب درسی و آموزشی بر مبنای تهدیدات تنظیم می شود و دانشجویان و دانش پژوهان، ضمن شناخت آگاهانه از شرایط ، راهكارهای مقابله با آنها را می آموزند و با فراگیری آموزش های نوین به روز، با پیشرفت های نظامی، علمی و صنعتی ایران و جهان و همچنین عوامل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در تامین امنیت، آشنا شده و پس از دانش آموختگی موفق به اخذ دانشنامه كارشناسی ارشد مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می شوند.
فارغ التحصیلان این دانشگاه با كسب مهارت های مختلف علوم دفاعی، صاحبنظر در زمینه مسایل فرماندهی، اطلاعات، اداری، آماد و پشتیبانی می شوند تا جایی كه پس از طی دوره، توان ایفای نقشی موثر در مشاغل فرماندهی و ستادی در رده های بالای نیروهای مسلح را با درك مناسب از محیط جنگ های آینده در شرایط ناهمتراز بدست می آورند.
امیر سرتیپ دوم ستاد حسین ولیوند زمانی فرمانده دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش (دافوس آجا) اظهار داشت: دافوس آمادگی جذب دانشجویان از كشورهای دوست و همسایه را دارد و در این رابطه تمامی امكانات لازم را فراهم كرده است.
وی افزود: امسال ۴ دانشجو از كشور دوست و همپیمان پاكستان را در این دانشگاه پذیرا هستیم.
فرمانده دافوس آجا در ادامه توضیح داد: همچنین برای نخستین بار، 2 دانشجو از كشور دوست و برادر هندوستان را پذیرا هستیم و امیدواریم روند پذیرش دانشجویان خارجی در دافوس آجا رو به گسترش باشد.
امیر سرتیپ دوم ولی وند با اعلام اینكه كلاسهای آموزشی دوره كارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دوره ۲۸ این دانشگاه از روز شنبه 11 شهریور آغاز خواهد شد، تصریح كرد: سعی كردهایم محیطی فرح بخش را برای افراد فراهم آوریم، اما در عین حال سختگیرهای منطقی خود را هم داریم تا دانشجویان بدانند در میادین اصلی نبرد با سختیها و مرارتهای زیادی روبرو هستند.
در ادامه این مراسم امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان جانشین فرمانده كل ارتش خطاب به دانشجویان حاضر در این دوره آموزشی گفت: شما دانشجویان فرصت حضور در این دانشگاه را غنیمت بشمارند و از ظرفیتهای علمی و تجربی اساتید خود نهایت بهره را ببرند.
وی در ادامه با اشاره به اینكه جنگهای آینده كه جنگهای دانش بنیانی هستند، خاطرنشان كرد: اگر میخواهیم در جنگهای نوین قدرتمند ظاهر شویم و اثرگذار باشیم، باید دانش خود را ارتقا داده و بار علمی خود را بیافزاییم.
جانشین فرمانده كل ارتش توضیح داد: دوره دافوس یكی از مهمترین دورههای ارتش جمهوری اسلامی است، كه افراد بعد از گذراندن این دورهها در سطوح عالی مدیریتی ارتش كار خود را دنبال میكنند؛ از این رو دانشجویان دافوس باید شاخصههای یك فرد و مدیر نظامی را در خود ارتقا دهند.
امیر سرتیپ پوردستان ادامه داد: دانشجویان باید در حوزههای مختلف بر مهارتها، توانمندیها و قابلیتهای خود بیافزایند تا بتوانند در آینده با تلاش و ممارست یگان عملیاتی خود را مدیریت كنند.
وی گفت: یك نظامی خوب باید به لحاظ فیزیكی نیز در شرایط مطلوبی باشد تا بتواند در شرایط سخت، گرسنگی و تشنگی را تحمل كند. یك مدیر نظامی هم باید خود را برای صحنههای سخت نبرد و شرایط اضطراری آماده كند تا در زمانهایی كه در صحنه و میادین نبرد قرار میگیرد، بتواند منطقیترین تصمیمات را اتخاذ كند.
امیر سرتیپ پوردستان در بخش دیگری از سخنانش به بیان تاریخ انقلاب اسلامی و همچنین به طرحها و توطئههای آمریكا برای جلوگیری از ایجاد قطب جدیدی با عنوان قطب «جهان اسلام» با محوریت ایران اشاره كرد و گفت: آمریكا از همان روزهای آغازین انقلاب اسلامی احساس خطر كرد و همواره برای تضعیف و اضمحلال ما نهایت تلاش خود را در اجرای طرحهایی همچون كودتا، جنگ تحمیلی، حمایت از عناصر ضد انقلاب، تشویق و تطمیع منافقین و طرح خاورمیانه بزرگ و جنگهای نیابتی انجام داد.
وی خاطرنشان كرد: استكبار جهانی امروز با تمركز بر افكار عمومی ملتهای جهان به دنبال اجرای پروژه آیندهسازی و ساخت آینده مطابق با منافع و استراتژی خود است.
اجتمام(3)** 7029**1569 **خبرنگار: فرهاد شرف پور **انتشار: علی حبیبی
آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳
تهران - ایرنا - دوره 28 كارشناسی ارشد مدیریت دفاعی دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش(دافوس آجا) صبح امروز(چهارشنبه) با حضور امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان جانشین فرمانده كل ارتش و دانشجویان خارجی از كشورهای دوست و هم پیمان ایران آغاز شد.