هادي حيدرنيا روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين مبلغ 70 ميليارد ريال براي ايجاد شبكه جمع آوري و خطوط انتقال فاضلاب به طول 13 كيلومتر و 20 ميليارد ريال براي ايجاد پكيج پيشرفته تصفيه خانه فاضلاب مسكن مهر شهرك امام رضا (ع) شهر جوي گناباد هزينه شد.
وي با اشاره به فرسودگي 40 كيلومتر از لوله هاي خط انتقال آب در اين شهرستان اظهار كرد: در چهار سال گذشته 27 كيلومتر اصلاح و توسعه شبكه انتقال آب و همچنين اجراي خطوط انتقال آب چاهها به طول 11.3 كيلومتر انجام شد.
وي از تجهيز و بهره برداري از 2 چاه با آبدهي 43 ليتر در ثانيه براي تامين آب شهر در اين مدت خبر داد و گفت: ساخت مخزن 2 هزار ليتري، لايروبي چاهها، و بهسازي و بازسازي ايستگاه هاي پمپاژ از ديگر اقدامات اين اداره به شمار مي رود.
حيدرنيا با اشاره به واگذاري سه هزار و 691 فقره انشعاب آب و فاضلاب و افزايش 2 جايگاه برداشت آب در اين شهرستان توسط اين اداره افزود: در چهار سال دولت يازدهم 3900 فقره تعويض كنتور و بهسازي انشعاب به منظور افزايش بهره وري و كاهش مصرف آب در اين شهرستان انجام شد.
وي اظهار كرد: در اين مدت با انجام حدود 46 هزار و 500 فقره آزمايشات ميكروبي، شيميايي و كلرسنجي، سلامت و كيفيت آب شبكه به طور دقيق كنترل شد.
آب مورد نياز مردم مناطق شهري گناباد از فاصله 120 كيلومتري با پمپاژهاي متعدد و از پايين دست با ارتفاع 700متري در منطقه كيبركوه با مشكلات بسيار تامين و در اختيار مشتركين قرار مي گيرد.
تامين آب گناباد از 19 حلقه چاه با دبي 330 ليتر در ثانيه از طريق 167 كيلومتر خط انتقال و 311 كيلومتر خطوط توزيع انجام مي شود.
اين شهرستان بعد از مشهد طولاني ترين خط انتقال آب در استان خراسان رضوي را دارد.
حدود 23 هزار مشترك در گناباد و شهرهاي بيدخت و كاخك اين شهرستان زيرپوشش خدمات اداره آب و فاضلاب شهري قرار دارند.
شهرستان گناباد در 287 كيلومتري جنوب مشهد واقع است.
7545/2095/ 6053 خبرنگار: فهيمه نعمتي شهري ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم
تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۸
گناباد- ايرنا- رئيس اداره آب و فاضلاب شهري گناباد گفت: در دولت تدبير و اميد 150 ميليارد ريال براي اجراي طرح هاي اصلاح و توسعه شبكه آب رساني و خطوط انتقال فاضلاب مناطق شهري اين شهرستان هزينه شد.