اروميه – ايرنا – رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي و درماني آذربايجان غربي با بيان اينكه با اجراي طرح تحول سلامت در دولت تدبير و اميد انقلابي در شاخص هاي سلامت استان راه افتاده است، گفت: تا پايان سال جاري يكهزار تخت بيمارستاني در استان افتتاح مي شود.

جواد آقازاده چهارشنبه شب در حاشيه افتتاح نمايشگاه بزرگ عرصه سلامت آذربايجان غربي در پارك ائللرباغي اروميه افزود: با افتتاح اين تخت هاي بيمارستاني، ضريب تخت هاي بيمارستاني در استان از 1.1 تخت به ازاي هر يكهزار نفر به 1.4 تخت به ازاي هر يكهزار نفر مي رسد.
وي اضافه كرد: نهضت بيمارستان سازي در تمامي شهرستان هاي آذربايجان غربي آغاز شده و اين از بركات دولت تدبير و اميد است.
وي اظهار كرد: در دولت تدبير و اميد پس از طرح تحول سلامت انقلابي در استان صورت گرفت و شاخص هاي سلامت ما از وضعيت اسف بار سال هاي گذشته نجات يافت.
رئيس دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني آذربايجان غربي با اشاره به اهتمام ويژه اين دانشگاه به ساخت بيمارستان هاي جديد و نوسازي بيمارستان هاي موجود در شهر اروميه بيان كرد: بيمارستان كوثر به يكي از دغدغه هاي اصلي مسئولان حوزه درمان و استاندار آذربايجان غربي تبديل شده بود كه با دستور مستقيم استاندار زمين سراي ورزشكاران به علوم پزشكي براي احداث بيمارستان زنان اختصاص يافت.
وي ادامه داد: عمليات اجرايي اين طرح در 40 روز گذشته در اروميه آغاز شده و پس از اين مدت، 20 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
آقازاده گفت: در كنار بيمارستان مطهري نيز ساختماني در دست احداث است كه با راه اندازي اين 2 بيمارستان تخصصي و فوق تخصصي مجزا، مشكل زيرساختي درمان بيماري هاي زنان و اطفال رفع مي شود.
وي از توسعه 18 هزار و 500 مترمربعي بيمارستان امام خميني (ره) اروميه خبر داد و افزود: اين بيمارستان فضاي بسيار كمي براي ارائه خدمات درماني داشت و ساختمان جديد اين بيمارستان شامل اورژانس و برخي درمانگاه هاي تخصصي تا آخر شهريور ماه جاري افتتاح مي شود.
وي اضافه كرد: پروژه بيمارستان امام خميني (ره) اروميه 9 ماه پيش شروع شده و 85 درصد پيشرفت فيزيكي دارد.
وي با بيان اينكه با اتمام ساخت آزمايشگاه مرجع، آزمايشگاه داخل بيمارستان به ساختمان جديد انتقال مي يابد، اظهار كرد: با اتمام اين طرح بسياري از مشكلات بخش سلامت استان در حوزه آزمايشگاهي رفع مي شود.
به گزارش ايرنا، درنمايشگاه بزرگ عرصه سلامت آذربايجان غربي بخشي از توانمندي هاي واحد هاي مختلف دانشگاه علوم پزشكي به نمايش گذاشته شده است.
اين نمايشگاه از ساعت 18 تا 23 شب به مدت سه روز تا شنبه هفته آينده براي بازديد علاقمندان داير است.
يكي از شعارهاي دولت تدبير و اميد قبل از روي كار آمدن، كاهش هزينه هاي درمان مردم بود، دولت يازدهم به طور جدي در صدد تحقق اين شعار برآمد و در اين راستا نسبت به اجراي طرح تحول نظام سلامت در كشور اقدام كرد.
طرح تحول نظام سلامت كه از نيمه ارديبهشت ماه سال 1393 آغاز شده، طرح مهم و بزرگي است كه دولت تدبير و اميد با هدف بهبود وضعيت بهداشت و درمان در كشور به اجرا در آورد.
اين طرح با هدف ارتقاي كيفي و كمي خدمات درماني، دسترسي عادلانه مردم به خدمات بهداشتي درماني به ويژه در مناطق محروم و كمتر توسعه يافته، كاهش پرداخت هزينه هاي درماني از جيب مردم و در نهايت توسعه، جذب و ماندگاري پزشك متخصص در سراسر كشور به اجرا درآمد.
برنامه كاهش ميزان پرداخت از جيب بيماران بستري، حمايت از ماندگاري پزشكان در مناطق محروم، حضور پزشكان متخصص مقيم در بيمارستان ها، ارتقاي كيفيت خدمات ويزيت در بيمارستان ها، ارتقاي كيفيت هتلينگ در بيمارستان هاي تابعه ، ترويح زايمان طبيعي و حمايت مالي از بيماران صعب العلاج و خاص نيازمند، هفت برنامه اصلي در طرح تحول نظام سلامت است.
طرح تحول سلامت تلاش دولت براي كاهش بار مالي مردم و بيماراني بود كه علاوه بر درد جسماني بايد براي پرداخت هزينه هاي درمان راه علاجي پيدا مي كردند، اما با اجراي اين طرح، دغدغه هاي مردم و خانواده ها در بخش درمان كاهش يافت.
اين طرح، با كاهش هزينه هاي درماني از جيب مردم و دسترسي آسان آنان به درمان، توانست رضايتمندي مردمي را جلب كند و يكي از مهم ترين دستاوردها در دولت تدبير و اميد است.
آذربايجان غربي يكي از استان هاي محروم كشور در دستيابي به شاخص هاي سلامت بود كه با رويكارآمدن دولت تدبير و اميد و اجراي طرح تحول سلامت شاخص هاي بهداشت و درمان آن دچار تغييرات بزرگي شده و اكنون در تمامي شهرستان هاي 17 گانه آن بيمارستان و كلينيك هاي تخصصي ساخته شده يا در دست احداث است.
8137/2093 ** خبرنگار: سيده فاطمه سجادي ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني