بندرعباس - ايرنا - معاون سلامت اداره كل دامپزشكي هرمزگان ضمن تبريك فرارسيدن عيد سعيد قربان، تاكيد كرد: به منظور پيشگيري از سرايت هرگونه عوامل بيماري از دام به انسان، بايد گوشت دام قرباني قبل از مصرف حداقل به مدت 24 تا 48 ساعت در يخچال نگهداري شود.

دكتر كامبيز امجدي گلپايگاني عصر روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به خطر انتقال بيماري هاي تب خونريزي دهنده كريمه كنگو، تب مالت و بيماري هاي انگلي از طريق مصرف گوشت گرم دام ، اظهار داشت: در صورتي كه دام به بيماري هاي ياد شده آلوده باشد، بيماري از طريق گوشت،خون، دل، جگر، كليه و همه قسمت هاي قابل مصرف دام مي تواند به سهولت به فرد منتقل شود.
وي با تاكيد بر ذبح دام هاي قرباني در كشتارگاه، افزود: روز عيد سعيد قربان ناظران بهداشتي و شرعي دامپزشكي در تمامي كشتارگاه هاي دام سراسر استان مستقر بوده و آماده خدمت رساني هستند.
امجدي گلپايگاني تصريح كرد: سامانه 1512 اداره كل دامپزشكي هرمزگان آماده پاسخگويي به شهروندان در اين زمينه است.
اين مقام مسئول گفت: در روز عيد قربان 27 گروه ثابت و سيار بر ذبح شرعي و بهداشتي دام در مناطق مختلف استان نظارت مي كنند.
وي بيان داشت: خدمات ذبح شرعي و بهداشتي در روز عيد قربان از ساعت پنج و 30 دقيقه صبح تا 13 ظهر در هشت كشتارگاه استان انجام مي شود.
معاون سلامت اداره كل دامپزشكي استان هرمزگان خاطرنشان كرد: ذبح كنندگان دام نيز هنگام ذبح بايد از دستكش و ماسك استفاده كنند و از باد كردن لاشه با دهان و قرار دادن چاقو در دهان خودداري كنند.
7198/7408
خبرنگار : فاطمه حسيني * انتشار: محمد جهانگيريان

* آگاهي از آخرين اخبار استان در كانال تلگرام ايرنا هرمزگان
* لينك جستجو كانال: irnabandarabas@
*ايميل: irna.hormozgan@yahoo.com