آستارا - ايرنا - مدير مراكز رشد پارك علم و فناوري گيلان گفت: 300 شركت پيش رشد، رشد و پسارشد در حوزه علم و فناوري اين استان فعاليت مي كنند و 25 درصد آنها، طرح هاي خود را به ثبت رسانده اند.

به گزارش خبرنگار ايرنا، علي رضا آكوشيده روز پنجشنبه در كارگاه آموزشي رويداد شتاب در مركز رشد واحدهاي فناور آستارا افزود: حمايت از ايده هاي دانش محور در اولويت كاري پارك علم و فناوري است و به دانش آموزان و دانشجويان زير 30 سال داراي ايده هاي علمي، 15 ميليون ريال كمك بلاعوض مي شود.
وي اضافه كرد: در قالب تيم فناوري به متقاضيان ثبت طرح و تجاري سازي آن، تا سقف 80 ميليون ريال تسهيلات كم بهره ارائه مي شود تا زمينه رونق كسب و كار فراهم شود.
وي با اشاره به اينكه فعالان شركت هاي فناور در آستارا بايد از موقعيت مرزي آن استفاده كنند، اظهار كرد: در حوزه فناوري با توجه به موقعيت جغرافيايي آستارا مي توان طرح هاي توليد و اشتغال ارائه و سپس، محصول فناوري را به خارج صادر كرد.
آكوشيده تصريح كرد: آستارا مي تواند تقويت كننده تعاملهاي علمي و فناوري ايران و كشورهاي آسياي ميانه و قفقاز باشد و اين زماني محقق مي شود كه ايده ها مبتني بر فناوري بازار كسب و كار باشد.
وي ادامه داد: پارك علم و فناوري گيلان به دنبال ايجاد نظام كامل نوآوري از دانشگاه تا بازارهاي محلي، ملي، منطقه اي و بين المللي است و تربيت نسل جديد صنعتگران و فناوران با اخلاق و متعهد، به كيفيت و توسعه فرهنگ كارآفريني و نوآوري و تحول اقتصاد كشور كمك خواهد كرد.
پارك علم و فناوري گيلان به عنوان زير مجموعه وزارت علوم،تحقيقات و فناوري از شهريور ماه 1381 با هدف تبديل ايده هاي فناورانه به كسب و كار و بسط فرهنگ كارآفريني مبتني بر علم و فناوري، فعاليت خود را آغاز كرد و اكنون گيلان داراي يك پارك فناوري در رشت، 6 مركز رشد واحدهاي فناور در شهرستان هاي انزلي، رودسر، آستانه اشرفيه، آستارا، رودبار، تالش و يك مركز رشد كشاورزي در مركز تحقيقات كشاورزي است.
كارگاه آموزشي رويداد شتاب فني مهندسي و كشاورزي در آستارا، صبح امروز با شركت حدود 50 نفر در مركز رشد واحدهاي فناور اين شهرستان برگزار شد.
شهرستان آستارا با 91 هزار نفر جمعيت در غرب استان گيلان و همسايگي جمهوري آذربايجان واقع شده است.
خبرنگار: يوسف هدايتي **انتشار دهنده: بابايي
7105 / 7124 /6030