مشهد- ايرنا- رئيس فدراسيون ورزش هاي نابينايان و كم بينايان جمهوري اسلامي گفت: به رغم اينكه ورزشكاران نابينا مدالهاي فراوان كسب كرده اند، به ورزش نابينايان كم توجهي شده است.

محمدرضا مظلومي روز شنبه در مجمع ساليانه هيات ورزش نابينايان خراسان رضوي در مشهد افزود: اين كم توجهي در حالي است كه ورزشكاران نابينا و كم بينا در سال هاي اخير ركوردهاي بسيار از خود به جاي گذاشته اند.
وي اظهار كرد: در 12 استان كشور حتي يك دفتر كار براي ورزشكاران نابينا وجود ندارد.
وي با بيان اينكه فدراسيون ورزش هاي نابينايان و كم بينايان بيش از ديگر فدراسيون ها نياز به كمك دارد گفت: حمايت از ورزشكاران نابينا علاوه بر اجر معنوي براي حاميان، موجب مي شود بسياري از محدوديت هاي نابينايان به فراموشي سپرده شود.
مظلومي افزود: ادارات كل برخي استانها حتي با پرداخت هزينه، اجازه برگزاري مسابقات را به ما نمي دهند و با به تعويق انداختن مسابقات در روحيه ورزشكاران ما تاثير منفي مي گذارند.
وي اظهار كرد: با همين شرايط موفق شده ايم در پارا المپيك ريو يك مدال نقره در رشته فوتبال نابينايان و 2 مدال برنز در رشته دو و ميداني به دست آوريم كه براي اولين بار در تاريخ پارا المپيك كشور به وقوع پيوسته است.
وي گفت: اين قول را مي دهيم كه در مسابقات پارا المپيك لندن در سال 2020 مدال طلا در رشته دو و ميداني به دست آوريم.
مظلومي با انتقاد از افزايش نيافتن بودجه اين فدراسيون از سال 88 تاكنون افزود: بودجه اين فدراسيون 30 ميليارد ريال در سال است كه علاوه بر تغيير نيافتن آن از سال 88 تاكنون، هر سال 20 تا 30 درصد آن پرداخت شده است.
وي در زمينه رشته هاي افزوده شده به اين فدراسيون اظهار كرد: هم اكنون رشته بولينگ به صورت آزمايشي ميان ورزشكاران نابينا در حال برگزاري است و درصورتي كه حداقل امتيازات مسابقات آسيايي توسط ورزشكاران اين رشته كسب شود از آذر ماه در ليست ورزشهاي فدراسيون قرار خواهد گرفت.
وي گفت: اسكي نيز از ديگر رشته هاست كه از سال آينده به رشته هاي اين فدراسيون افزوده خواهد شد.
مظلومي افزود: هيات ورزش نابينايان و كم بينايان خراسان رضوي با حمايت هاي اداره كل ورزش و جوانان اين استان جايگاه ويژه در اين فدراسيون داشته و با تلاش هاي بسيار گام هاي مثبتي در مسير شكوفايي ورزشكاران اين رشته برداشته است.
مديركل ورزش و جوانان خراسان رضوي نيز در اين مراسم گفت: نتوانسته ايم كمك هاي مطلوبي به هيات ورزش نابينايان استان داشته باشيم اما آنها توانسته اند با پشتكار خود موفقيت هاي بسيار به دست آوردند.
كوروش صبوريان افزود: اين هيات از جمله هيات هاي ورزشي است كه مورد بي مهري قرار گرفته است.
وي اظهار كرد: با اين حال اداره كل ورزش و جوانان استان با در اختيار قرار دادن سالن اختصاصي براي نابينايان توانسته است باري از دوش اين هيات بردارد.
هم اكنون 55 هزار ورزشكار نابينا و كم بينا به صورت سازمان يافته در كشور مشغول فعاليت هاي ورزشي هستند.
7495 / 6053 خبرنگار: حسين عباسي ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم