تهران - ايرنا - تفاهم‌نامه همكاري مشترك مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي و راه‌آهن به امضاي نمايندگان دوطرف رسيد.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از خانه ملت،‌ تفاهم‌نامه همكاري مشترك مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي و راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران به امضاي حسين افشين معاون پژوهش‌هاي توليدي-زيربنايي مركز و سعيد رسولي عضو هيات مديره راه‌آهن رسيد.
حسين افشين در اين نشست تقويت حمل و نقل ريلي را از اولويت‌هاي توسعه كشور دانست و گفت: يكي از اولويت‌هاي كاري كه در دستور كار مجلس و مركز قرار گرفته موضوع حمل و نقل به ويژه حمل و نقل ريلي است كه امضاي اين تفاهم نامه مي‌تواند به پيشبرد اين موضوع كمك كند.
وي افزود: همكاري مشترك مركز و راه آهن مي‌تواند به بررسي قوانين حوزه حمل و نقل ريلي كمك كند تا اگر قوانين بازدارنده‌اي در اين زمينه وجود دارد، مشخص شوند و براساس آن با نظر نمايندگان محترم مجلس بازنگري در قوانين انجام گيرد.
معاون پژوهش‌هاي زيربنايي و توليدي مركز ‌تصريح كرد: تعامل مركز پژوهش‌هاي مجلس و راه‌آهن باعث خواهد شد تا بتوانيم شاهد ارتقاي ظرفيت راه آهن در بخش‌هاي حمل بار و مسافر باشيد.
سعيد رسولي نيز در اين نشست تصريح كرد: اميدواريم با علاقه مندي كه در مجموعه راه آهن جمهوري اسلامي ايران و پتانسيل و توانمندي كه در مركز پژوهش‌هاي مجلس وجود دارد به زودي ارتباط خوبي بين دو مجموعه برقرار شود و مطالعاتي كه تاكنون انجام شده و قرار است انجام گيرد زمينه توسعه راه آهن را فراهم آورد.
وي افزود: تعامل و همكاري با مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي زمينه ساز هم‌افزايي در اجراي بهتر امور حمل و نقل ريلي خواهد بود.
عضو هيات مديره راه‌آهن با اشاره به بند 24 و 25 سياست‌هاي كلي برنامه ششم توسعه ‌تصريح كرد: مقام معظم رهبري در اين سياست‌ها با دقت و درايت به اهميت اولويت ‌بخش ريلي در توسعه حمل‌ونقل و ايجاد مزيت رقابتي و توسعه‌ حمل‌ونقل ريلي باري با اولويت تجهيز شبكه و اتصال شبكه به مراكز بزرگ اقتصادي اشاره نموده‌اند.
سعيدي ابراز اميدواري كرد امضاي اين تفاهم‌نامه به همكاري و تعامل هرچه بيشتر مركز پژوهش‌ها و راه آهن منتهي شود.
شايان ذكر است بخشي از اهداف امضاي تفاهم‌نامه همكاري مشترك بين مركز پژوهش‌هاي مجلس شوراي اسلامي و راه‌آهن جمهوري اسلامي ايران شامل همكاري و تسهيل ارتباط ميان دو طرف در حوزه مقررات و قانونگذاري و نظارت مربوط به صنعت حمل و نقل ريلي و راه آهن جمهوري اسلامي ايران در راستاي تحقق منويات مقام معظم رهبري و بندهاي 24 و 25 سياست هاي كلي برنامه ششم توسعه ابلاغي معظم‌له به ويژه در ارتباط با بهبود حلقه‌هاي زنجيره فرايند توسعه اقتصادي،‌افزايش توان رقابتي و ارتقا سهم حمل و نقل ريلي است.
گفتني است اجراي پروژه‌هاي تحقيقاتي و كاربردي مورد نياز طرفين، ‌تبادل تجربه و برگزاري دوره‌هاي آموزشي تخصصي و تدوين اسناد و مدارك علمي بخشي از موضوع اين همكاري مشترك است.
سيام**1751
تنظيم: خسرو محمدي*انتشار:اميركاردان راد