تهران- ایرنا- استاد دانشگاه استنفورد آمریكا با تاكید بر اهمیت تلاش های جمهوری اسلامی ایران برای كاهش و حذف بیماری های هپاتیت B و C گفت: داروهای ایرانی برای درمان هپاتیت C كیفیت جهانی دارد.

رابرت گیش/Robert Gishh استاد دانشگاه استنفورد آمریكا روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار كرد: هپاتیت B قابل درمان نیست و كلمه كنترل را برای آن استفاده می كنیم و می توان با دارو آن را كنترل كرد. برای درمان هپاتیت C نزدیك به 10 دارو وجود دارد كه در هر سطحی به خوبی جواب داده است و داروهای ایرانی در سطح كیفیت داروهای خارجی است و بیماران ایرانی از این داروها استفاده می كنند.
وی كه از شركت كنندگان هفتمین كنگره بین المللی هپاتیت تهران نیز به شمار می آید، گفت: تصویر گسترده ای از وضعیت شیوع بیماری های هپاتیت B و C در كنگره ارائه شد كه مبنای آن حذف این بیماری ها در ایران است.
وی كه برای اولین بار به ایران سفر كرده است افزود: همینطور توضیحات مسئولان بهداشتی ایران را در مورد درمان هپاتیت C شنیدیم. موضوع دیگر عملكرد بسیار خوب داروهای ایرانی در كنترل بیماری هپاتیت B است.
گیش در مورد بهترین راه برای كاهش و درمان هپاتیت C گفت: این نوع از هپاتیت قابل درمان است و اولین قدم آموزش افراد در مورد مسری بودن هپاتیت C و احتمال پیشرفت آن و تبدیل شدن به سیروز و سرطان كبد و نیاز به پیوند كبد است. بنابراین افراد باید متقاعد شوند كه آزمایش، بهترین راه است و بعد می توانند برای درمان اقدام كنند.
این متخصص گوارش و كبد در مورد راه های پیشگیری از ابتلا به هپاتیت B ادامه داد: در مورد هپاتیت B ، واكسیناسیون بهترین راه است، جلوگیری از انتقال بیماری از مادر به نوزاد، آزمایش و ارائه دارو از بهترین راه هاست ولی در هر حال هپاتیت B قابل درمان نیست و تنها می توان آن را كنترل كند.
مشاور پزشكی بنیاد هپاتیت B آمریكا در مورد اینكه افراد مبتلا به هپاتیت B باید همیشه درمان را ادامه دهند، گفت: نمی توانیم بگوییم تا آخر عمر بلكه می گویم برای مدت زمان نامشخصی باید دارو مصرف كنند و آزمایش بدهند.
این استاد دانشگاه استنفورد در مورد بهترین راه ها برای جلوگیری از انتقال و ابتلا به هپاتیت های B و C گفت: واكسیناسیون، آزمایش های نوبه ای، كاهش شدید میزان ابتلا به هپاتیت C، برنامه های آموزشی، رابطه جنسی سالم می تواند از انتقال هپاتیت B جلوگیری كنند.
به گزارش ایرنا هفتمین كنگره بین المللی هپاتیت به همت شبكه هپاتیت ایران 15 تا 17شهریور در تهران، سالن همایش های رازی، شیراز و بیرجند برگزار شد.
اعضای انجمن مطالعات كبد اروپا یا به اختصار ایزل/EASL در اولین روز این كنگره برای دومین بار كارگاه بهترین های ایزل را با موضوع آخرین‌ یافته های انجمن در مورد بیماری های كبد و هپاتیت ویروسی ارائه كرد و در این كارگاه محققان ایرانی نیز تجربیات خود را در مورد چگونگی مدیریت و كاهش ابتلا به هپاتیت در اختیار آنان قرار دادند. هپاتیت یعنی التهاب كبد كه عضوی بسیار فعال در بدن است. هپاتیت یا التهاب بافت كبد، موجب آسیب به كبد و مختل كردن فعالیت آن می‌شود. این اختلال یا التهاب به علل مختلفی به وجود می‌آید كه مهم‌ترین آنها آلودگی به ویروس‌های ایجادكننده هپاتیت مثل F، E، D، C، B، A و G است. در این میان، ویروس هپاتیت C یكی از عوامل مهم ایجادكننده هپاتیت به حساب می‌آید.
علمی**9157** 1776
خبرنگار: منصوره شوشتری** انتشار: لیلا خطیب زاده
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me