اردبیل-ایرنا- دادستان عمومی و انقلاب اردبیل گفت: انتظار این است مدیران دستگاه های اجرایی و بانك ها كه بیشتر آنها برای حمایت مصمم هستند بیش از گذشته در رونق تولید حساس بوده و چوب لای چرخ سرمایه گذاران نگذارند.

به گزارش ایرنا ، ناصر عتباتی روز شنبه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی اردبیل افزود: هر چند مدیران دستگاههای اجرایی و بانك ها از سرمایه گذاری در این استان همكاری می كنند اما گله مندی از برخی مدیران بانك ها وجود دارد كه نیاز است حمایت خود را از پرداخت تسهیلات دریغ نكنند .
عتباتی با اشاره به نبود هماهنگی مدیران دستگاه های اجرایی با مدیران میانی بیان كرد: هماهنگی در زیر مجموعه دستگاه های اجرایی وجود ندارد بطوریكه مشاهده شده مدیری كه با یك درخواست موافقت كرده زیر مجموعه آن اقدام به كارشكنی می كند.
دادستان اردبیل افزود: این روش باید اصلاح شده و مدیران هماهنگی لازم را با زیر مجموعه خود استحكام دهند تا از سخت گیری ها غیرمتعارف و بی مورد جلوگیری شود .
عتباتی از مدیران بانك ها خواست واحدهای تولیدی را در پرداخت تسهیلات حمایت كنند.
دادستان اردبیل بابیان اینكه 70 درصد از زندانیان این استان داری محكومیت مالی ،سرقت و مواد مخدر هستند افزود: 20 درصد این زندانیان دارای محكومیت مالی و بقیه هم سرقت و مواد مخدر است كه می توان با فرهنگ سازی ،جلب حمایت مردم و خیران قسمتی از مشكلات آنان را برطرف كرد .
وی ادامه داد: بیشتر این محكومان از قشر پر انرژی جوانان هستند كه بدلیل بیكاری به سمت این جرایم رفته و مشكلاتی را برای خود و جامعه ایجاد كردند .
دادستان اردبیل با اشاره به آثار تبعات این زندانی ها افزود: آثار این مشكلات در خانواده های این ها قابل مشاهده است
وی بیان كرد: برای كاهش این آسیب های اجتماعی نیاز است رونق اقتصادی و اشتغال در استان با خارج كردن واحدهای تولیدی از ركود و پرداخت تسهیلات بانكی به آنها صورت بگیرد و هرچقدر در استان در باره اشتغال زایی تلاش شود به همان میزان آسیب های اجتماعی كاهش می یابد .
عتباتی افزود: اگر یك كارخانه ای تعطیل شود باید باور كرد كه در یك زندانی باز می شود و اگر می خواهیم دچار این مشكل نشویم باید در اشتغالزایی و رونق تولید حساس باشیم .
وی همچنین حمایت از زندانیان مالی را خواستار شد و گفت: محكومان مالی در زندان ها نیازمند كمك هستند و برای اینكه خانواده های آنها از آسیب های اجتماعی در امان باشند لازم است حمایت ویژه ای از آنان صورت گیرد.
تاكنون در استان اردبیل 900 واحد تولیدی و صنعتی پروانه فعالیت گرفته اند كه از این تعداد 600 واحد فعال و نیمه فعال هستند.
خبرنگار:یعقوب شاددل**انتشاردهنده:عارف شیرزاد
7110/ 1257