به گزارش روز يكشنبه گروه علمي ايرنا از دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران، اين دانشكده با همكاري گروه كارآفرينان اسپارك و بنياد نخبگان كارآفريني ايران و حمايت بانك گردشگري و ساير سرمايه گذاران سومين رويداد استارتاپ پايان هفته/ ويكند «شروع كن» را مهرماه برگزار مي كند.
اين رويداد كارآفريني با رويكرد گردشگري ضمن آموزش اصول مهم كارآفريني، كارگاههاي عملي تيمسازي و پرورش ايده را تشكيل مي دهد. بيش از 36 درصد از استارتاپهايي كه در استارتاپ پايان هفته تشكيل شدهاند، هنوز به فعاليت خود ادامه ميدهند و بيش از 80 درصد از شركتكنندگان تصميم به ادامه همكاري با تيم يا استارتاپ خود را دارند.
استارتاپ پايان هفته يـك رويـداد آموزشي-تجربي غيـرانتـفـاعـي است و در سه روز آخر هفته برگزار مي شود. در اين رويداد آموزشي مشتاقان كـارآفريني در حوزه گردشگري گرد هم مي آيـند تا با اشتراكگذاري ايـدههايشـان و تشكيل تيمها به راهاندازي مدلهاي كسبوكار بپـردازند.
شركتكنندگان اين رويداد در چهار دسته شامل كسبوكار، فني، طراح و گردشگري قرار ميگيرند. افرادي كه در كسبوكار مهارت دارند با مفاهيم كسبوكار آشنا بوده و ميخواهند نقشهايي مانند بازاريابي، توسعه طرح تجاري، رهبري گروه، روابط عمومي، تهيه مدارك و اسنادسازي را داشته باشند. بخش فني شامل افرادي است كه تخصص فني در برنامهنويسي و شبكه دارند.
شركتكنندگاني كه در دسته طراح قرار ميگيرند در واقع طراحان خوبي هستند؛ طراحي لوگو، آيكونها، تصاوير و طراحي گرافيكي سايت از نقشهايي است كه اين افراد در اين رويداد ايفا ميكنند. در نهايت افراد علاقهمند به حوزه گردشگري، كسبوكار گردشگري دارند يا دنبال ايدههاي بكر براي راهاندازي كسبوكار در حوزه گردشگري هستند، در دسته گردشگري قرار ميگيرند. ظرفيت درنظر گرفته شده براي ثبتنام در اين رويداد 100 نفر است و اين ظرفيت بين 4 دسته مختلف از شركتكنندگان به تناسب حجم آن دسته تقسيم شده است.
در روز اول اين رويداد كارآفرينان جوان دور هم جمع ميشوند، از همديگر ياد ميگيرند و سعي ميكنند ايدههايشان را به مرحله اجرا برسانند؛ به هر شركتكننده 60 ثانيه فرصت داده ميشود ايده نوآورانه خود را براي شروع يك كسبوكار جديد مطرح كند. سپس از شركتكنندگان در مورد بهترين ايدهها رأيگيري ميشود.
در روز دوم شركتكنندگان به تيمهاي 7 يا 8 نفره تقسيم شده و هر گروه سعي ميكند ايدهاي را پختهتر كند و به اجرا برساند. قسمتي از تيم سعي ميكند مدل تجاري آن ايده را طراحي كرده و با صحبت با مشتريان بالقوه آن را اعتبارسنجي كند، قسمت ديگر از تيم نمونه اوليه آن محصول يا كالا را برنامهريزي كرده تا بتوانند آن را براي آزمايش به مشتريان بالقوه عرضه كنند.
در نهايت در روز سوم تيمها كارهاي لازم را براي ارائه نتيجه فعاليتهايشان به هيات داوران تمام مي كنند. هفت داور نيز در اين رويداد حضور دارند و بر فعاليتهاي تيمها نظارت كرده و در پايان رويداد 3 ايده از بهترينها را انتخاب ميكنند. همچنين اين رويداد فرصت خوبي براي تيمهاي شركتكننده است تا بتوانند با سرمايهگذاران ارتباط برقرار كرده و ايدههاي خود را به آنها معرفي كنند.
رويداد كارافريني شروع كن در روزهاي 19 تا 21 مهر برگزار ميشود و علاقهمندان براي ثبتنام و اطلاعات بيشتر ميتوانند به نشاني startup-weekend.ir مراجعه كنند.
علمي**9157
تنظيم: منصوره شوشتري**انتشار: محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me
تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۲
تهران- ايرنا- دانشكده كارآفريني دانشگاه تهران سومين رويداد استارتاپ پايان هفته 'شروع كن' را برگزار مي كند.