به گزارش ايرنا آيت الله سيد محمد علي موسوي جزايري شامگاه يكشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان اظهار كرد: در حال حاضر جامعه ما و بخصوص نسل جوان با تهديدهاي مختلف اجتماعي، اعتقادي و فرهنگي دشمنان مواجه است كه بايد براي پيشگيري از آسيب هاي احتمالي برنامه ريزي صحيحي داشته باشيم.
وي افزود: همچنين در شرايط كنوني اقتصاد مقاومتي يكي از موارد بسيار مهم و قابل توجه است كه مسئولان استان بايد بيشتر از هميشه به آن اهتمام ورزند.
نماينده ولي فقيه در خوزستان ادامه داد: هيات دولت با برنامه ريزي هايي كه در دستور كار داشت شرايط ارائه تسهيلات در استان ها را از طريق بانك ها آسان كرده و همين امر موجب رونق اقتصاد در برخي از استان ها شد اما متاسفانه خوزستان بازهم از قافله عقب ماند.
وي تصريح كرد: باتلاش هاي صورت گرفته و ملاقات حضوري كه به همراه استاندار خوزستان مدتي پيش با معاون اول رئيس جمهوري داشتيم، توانستيم آن ها را متقاعد كنيم كه اعتبار قابل توجهي را براي توسعه مشاغل روستايي در استان اختصاص دهند.
آيت الله جزايري بيان كرد: اختصاص اعتبار يك و نيم ميليارد دلاري به اين حوزه فرصت مناسبي است تا بتوانيم در راستاي اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي طرح هاي موثري را براي اشتغالزايي در روستاها اجرا كنيم.
وي ادامه داد: جذب اين اعتبار نيازمند ارائه طرح هاي مختلف اقتصادي در روستاها است كه نياز است از طريق دستگاه هاي مختلف استان نظير جهاد كشاورزي در روستاها معرفي واجرايي شود.
نماينده ولي فقيه در خوزستان گفت: كارشناسان بايد بررسي كنند كه باتوجه به وضعيت اب و هوايي استان چه مشاغلي را مي توان در روستاها فعال كرد كه در اين ميان صدا و سيما نيز مي تواند نقش موثري در شناساندن ظرفيت هاي اشتغال داشته باشد.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر خوزستان نيز دراين نشست اظهار كرد: هفته نخست ماه محرم همزمان با هفته دفاع مقدس، به عنوان هفته امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده و در همين راستا اقداماتي در اين زمينه به صورت نمادين در سطح استان و در حوزه هاي مختلف با رويكرد امر به معروف و نهي از منكر در دستور كار قرار مي گيرد.
سردار حسن شاهوارپور افزود: در حال حاضر بازگشايي مدارس و تشديد سفرهاي نيمه دوم سال را در ماه هاي آينده شاهد خواهيم بود و همين امر مسئوليت ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان را در جهت اجراي اقدامات لازم در اين حوزه ها دوچندان مي كند.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر خوزستان ادامه داد: در شرايط كنوني لازم است كه نقش آمران به معروف و ناهيان از منكر در اين حوزه ها به صورت دقيق تر مشخص شود تا بتوانيم از بروز آسيب هاي اجتماعي احتمالي به خوبي جلوگيري كنيم.
وي همچنين به نامگذاري روزهاي هفته امر به معروف و نهي از منكر اشاره كرد و گفت: روز شنبه با عنوان فرهنگ ايراني اسلامي ، دانش آموزان، امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده كه در اين روز زنگ امر به معروف و نهي از منكر در تمامي مدارس نواخته مي شود.
سردار شاهوارپور تصريح كرد: همچنين روز يكشنبه با عنوان استقلال فرهنگي، دانشگاهيان، امر به معروف و نهي از منكر با رويكرد كرسي هاي آزاد انديشي و نشست هاي علمي نامگذاري شده و روز دوشنبه نيز با عنوان سلامت محيط اداري، كسب و كار و امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده است كه در آن به نقش بازار در امر به معروف و نهي از منكر پرداخته مي شود.
وي افزود: روز سه شنبه نيز با عنوان تحكيم و تعالي نهاد خانواده، آسيب هاي اجتماعي و امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده كه اقدامات خوبي در جهت تحكيم خانواده توسط بخش خواهران پيش بيني شده است.
فرمانده سپاه حضرت وليعصر(عج) خوزستان گفت: روز چهارشنبه نيز با عنوان حمايت از توليد ملي، اقتصاد مقاومتي، امر به معروف و نهي از منكر نامگذاري شده كه در اين بخش نيز اقداماتي كه در حوزه اقتصاد مقاومتي دنبال شده مورد بررسي قرار گرفته و نشست هاي مربوطه نيز در خصوص حمايت از توليد داخل و راه هاي جلوگيري از ورود كالاي قاچاق برگزار مي شود.
وي تصريح كرد: روز پنجشنبه نيز با عنوان حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر و بزرگداشت شهداي امر به معروف نامگذاري شده است كه برنامه هاي مختلفي در اين زمينه برگزار مي شود.
سردار شاهوارپور ادامه داد:يكي از موضوعات مهمي كه در سطح شهرستان ها و مركز استان به آن توجه ويژه شده برگزاري همايش ها، جلسات و كميسيون ها در بحث هم انديشي و برگزاري جلسات ماده 20 حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر بوده است.
وي تصريح كرد: همچنين آموزش گروه هاي طلايه داران يكي از محورها و ماموريت هاي اصلي ستاد امر به معروف و نهي از منكر استان بوده كه تاكنون پنج هزار ساعت كلاسي در سطح استان تاكنون برگزار شده است.
دبير ستاد امر به معروف و نهي از منكر خوزستان گفت: در حال حاضر دو هزار و 700 كارت شناسايي براي گروه هاي طلايه داران استان صادر شده كه 550 هزار تذكر لساني توسط اين گروه ها در نيمه اول سال داده شده كه بيشتر در حوره ارشادي بوده است.
وي ادامه داد: يكي ديگر از مسائلي كه در ايام محرم بايد به آن توجه شود ساماندهي هيات هاي عزاداري در سطح استان است چرا كه در برخي موارد هيات ها تا پاسي از شب در خيابان ها بوده و براي مردم ايجاد مزاحمت مي كنند كه از روحانيون محترم خواستاريم اين موارد را تذكر دهند.
سردار شاهوارپور تصريح كرد: رعايت شئونات عزاداري و عدم ايجاد سد معبر براي مردم در ايام محرم از جمله موارد ديگري است كه بايد به هيات ها تذكر داده شود.
جلسه ماده 20 حمايت از آمران به معروف و ناهيان از منكر خوزستان شامگاه يكشنبه با حضور آيت الله موسوي جزايري نماينده ولي فقيه در استان و جمعي از مسئولان و مديران استاني در بين نماينده ولي فقيه در استان برگزار و در اين جلسه به برنامه هاي هفته امر به معروف و نهي از منكر نيز اشاره شد.
هفته امر به معروف و نهي از منكر از 31 شهريورماه همزمان با هفته دفاع مقدس در سراسر كشور آغاز مي شود.
/6002/7152 خبرنگار: محمدرضاخبازان**انتشار: كبري آقازري
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۰:۳۱
اهواز- ايرنا- نماينده ولي فقيه در خوزستان بر اهتمام هرچه بيشتر مسئولان استان بر حضور در جلسات ستاد امر به معروف و نهي از منكر و جلوگيري از بروز آسيب هاي اجتماعي و فرهنگي در استان تاكيد كرد.