این گزارش به نقل از وزارت دفاع رژیم صهیونیستی اعلام كرد كه برخلاف آنچه كه به عنوان جنایات ضد بشری در میانمار گفته می شود، كمك تسلیحاتی تل آویو به نظامیان جونتای میانمار صرفا یك اقدام دیپلماتیك است!
براساس این گزارش، این وزارت خانه دیروز در یك موضع گیری رسمی اعتراض گروه های حقوق بشری را در خصوص ادامه تسلیحات به دولت میانمار غیر كارشناسانه ارزیابی كرده بود و شكایت آنها در دادگاه رژیم صهونیستی علیه این وزارتخانه را بی اساس دانست.
روزنامه هاآرتض امروز در این خصوص نوشت: 'اگرچه تاكنون چند گروه حقوق بشری اعلام كرده اند كه اواخر ماه جاری میلادی (اوایل مهر) در اعتراض به جنایات حقوق بشری در میانمار و اقدام تل آویو در تامین سلاح برای ناقضین حقوق بشر در آن كشور در جنوب آسیا شكایتی را تقدیم دادگاه عالی در تل آویو می كنند، اما وزارت دفاع همچنان تاكید دارد كه فروش تسلیحات به دولت و نظامیان میانماری صرفا جنبه دیپلماتیك داشته و در قالب موضوعات حقوق بشری قابل بررسی نیست'.
براساس این گزارش، وزارت دفاع رژیم صهیونیستی در ماه مارس (فروردین گذشته) طی بیانیه ای دادگاه عالی این رژیم را فاقد صلاحیت برای رسیدگی به این شكایت دانسته بود و اویگدور لیبرمن وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نیز در ماه ژوئن (خرداد) در یك جلسه غیر علنی در پارلمان این رژیم (كنست) در پاسخ به سوال تامار زندبرگ، نماینده این كنست تاكید كرده بود كه رژیم صهیونیستی تابع قوانین و سیاست های تسلیحاتی كشورهای پیشرفته جهان و غربی ها به ویژه آمریكا به عنوان بزرگترین صادركننده تسلیحان در جهان است، در نتیجه هرگاه آنها دولت میانمار را تحریم تسلیحاتی كنند، تل آویو نیز به دنبال آنها فروش تسلیحات به میانمار را قطع خواهد كرد.
وی در آن جلسه، كنست را نیز دارای صلاحیت لازم برای بررسی این پرونده ندانست و آن را از ورود به جزئیات این پرونده به شدت پرهیز داده بود.
این نشریه صهیونیستی، اظهار لیبرمن در كنست را نادرست و غیر اصولی توصیف كرد و نوشت: لیبرمن درحالی غیرمسئولانه در باره مسائل حقوق بشری اظهار نظر می كند كه آمریكا و اتحادیه اروپا نیز دولت میانمار را به سبب جنایات ضد بشری علیه بخشی از ملت خود (مسلمانان) تحریم تسلیحاتی كردند.
نشریه در این خصوص افزود: لیبرمن درباره ابعاد این موضوع جاهل است در حالی كه به عنوان یك وزیر به همه ابعاد فروش تسلیحات به دولت میانمار اشراف كامل دارد.
هاآرتص در عین حال اظهارات لیبرمن را از بُعد تاریخی نیز خلاف واقع توصیف كرد و افزود: 'اسرائیل پیشتر نیز هنگام تحریم تسلیحاتی آمریكا علیه جنایتكاران جنگی در آرژانتین، از آن جنایتكاران حمایت تسلیحاتی كرده بود و حتی هنگام تحریم تسلیحاتی سازمان ملل علیه صرب ها در قتل عام شهروندان بوسنی، به صربها كمك تسلیحاتی كرده بود.
هآراتض ضمن پرداختن به همه ابعاد ضد بشری جنایات چند ماه اخیر در میانمار، از نمایندگان كنست خواست تا با هم متحد شده و از اقدام مقامات این رژیم برای فروش تسلیحات به ناقضان حقوق بشر در میانمار جلوگیری كنند.
به رغم آن كه دولت میانمار در منطقه راخین به سركوب مسلمانان روهینگیا و كشتار آنان ادامه میدهد، رزیم صهیونیستی نیز فروش تسلیحات نظامی به ارتش آن كشور را متوقف نكرده است.
طبق گزارشهای گروههای حقوق بشری تسلیحاتی كه به میانمار از سوی این رژیم فروخته شده شامل بیش از ۱۰۰ فروند تانك و اسلحه بوده است.
شركت تسلیحاتی اسرائیلی Tar Ideal نیز در اموزش نیروهای ویژه میانمار نقش داشتهاند. در عكسهایی كه پیشتر در سایت این شركت تسلیحاتی منتشر شده بود نشان داده میشد كه نیروهای این شركت اعضای نیروهای ویژه میانمار را در مورد تاكتیكهای جنگی و نحوه استفاده از تسلیحات خاص آموزش میدادند.
انتظار میرود در ماه سپتامبر دادگاه عالی اسرائیل نسبت به درخواست مطرح شده از سوی فعالان حقوق بشر كه خواستار توقف فروش تسلیحات اسرائیل به میانمار هستند بررسی لازم را انجام دهد.
رژیم صهیونیستی رابطهای قوی با میانمار دارد و روابط تجاری خود را در طول سالیان اخیر با نظامیان آن كشور حفظ كرده است.
گزارشات حاكی است كه رژیم اشغالگر قدس تسلیحاتی كه علیه فلسطینیها استفاده میكند و یا قصد استفاده از آن را دارد در میانمار مورد آزمایش قرار میدهد.
خاورم 138**1144
مترجم علی نصیری** انتشار دهنده: علیرضا جباری
تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹
تهران - ایرنا - روزنامه صهیونیستی هاآرتص روز دوشنبه اعلام كرد، با وجود تشدید خشونت ها علیه مسلمانان میانمار، تل آویو همچنان به تلاش های خود برای مسلح كردن نظامیان جونتا در آن كشور ادامه می دهد.