زاهدان - ایرنا - دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با آغاز هفته امر به معروف و نهی از منكر بیش از 50 ویژه برنامه در سراسر استان اجرا می شود.

به گزارش ایرنا سرهنگ پاسدار محسن اكبری روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: برپایی همایش های مختلف نظیر طلایه داران، تجلیل از فعالان این عرصه، نواختن زنگ امر به معروف و نهی از منكر در مدارس، برپایی كرسی های آزاد اندیشی از جمله برنامه های پیش بینی شده این هفته در سیستان و بلوچستان است.
وی بزرگداشت شهدای امر به معروف و نهی از منكر و دفاع مقدس با تاكید بر نقش مساجد، اماكن، محلات و تشكل های مذهبی، گردهمایی طلایه داران اصناف و برپایی نشست های علمی حوزوی و دانشگاهی را از دیگر برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منكر در سیستان و بلوچستان ذكر كرد.
وی امر به معروف و نهی از منكر را فلسفه وجودی قیام امام حسین(ع) ذكر كرد و گفت: خداوند و پیامبران مهمترین عاملان این 2 فریضه الهی بودند.
وی ادامه داد: اگر همه آحاد جامعه به فریضه مهم امر به معروف و نهی از منكر به عنوان رسالت مهم و خطیر خود به خوبی عمل كنند نظام الهی بیمه خواهد شد.
سرهنگ اكبری نظام جمهوری اسلامی را مهمترین معروف زمان ذكر كرد و افزود: از آنجایی كه درست عمل نكردن به این 2 فریضه الهی سبب آسیب و لغزش حكومت اسلامی می شود باید به عنوان یك وظیفه فردی و عمومی مورد توجه همگان قرار گیرد.
وی امر به معروف و نهی از منكر را نقطه وحدت كامل جامعه اهل سنت و تشیع ذكر كرد و گفت: ضروری است این امر سرلوحه همه گروه ها و افراد جامعه قرار گیرد.
وی تاكید كرد: انجام امر به معروف و نهی از منكر عامل سعادت جامعه و نزول بركات الهی و ترك آن سبب گمراهی و دور شدن از رحمت خداوند می شود.
وی مواد مخدر را مهمترین منكر در جامعه دانست و افزود: این منكر آسیب های جدی را به كانون گرم خانواده ها وارد می كند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر سیستان و بلوچستان گفت: ضروری است معروفات و منكرات هر منطقه بومی سازی و در راستای رفع آنها برنامه ریزی اساسی و تخصصی انجام شود.
سرهنگ اكبری با اشاره به اهمیت نقش رسانه در گسترش امر به معروف و نهی از منكر در جامعه اظهار داشت: ترویج این 2 فریضه الهی از سوی رسانه جامعه را در مقابل بدی ها سالم نگه داشته و از گسترش زشتی ها جلوگیری می كند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر سیستان و بلوچستان گفت: هم اینك چهار هزار و 372 نفر در این استان عضو طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر هستند.
سرهنگ اكبری با اشاره به فعالیت طلایه داران امر به معروف و نهی از منكر اظهار داشت: در این گروه افرادی متشكل از اقشار مختلف جامعه برای احیای این فریضه الهی شكل گرفته كه در قالب گروههای 10 نفره بعد از فراگیری آموزش های لازم در این حوزه مشغول انجام وظیفه می شوند.

*** انجام 107 بازرسی از دستگاهها و نهادهای دولتی سیستان و بلوچستان
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منكر سیستان و بلوچستان گفت: این ستاد پارسال 107 دستگاه و نهاد دولتی را در زمینه اجرای این 2 فریضه الهی مورد بازرسی قرار داده است.
به گزارش ایرنا با عنایت به اینكه حضرت امام حسین (ع) فلسفه قیام خود را امر به معروف و نهی از منكر دانسته اند، نخستین هفته ماه محرم هر سال به عنوان هفته امر به معروف و نهی از منكر نامگذاری شده است.
7316**3213 خبرنگار: عصمت جهانی **انتشاردهنده: اكبر نوری
اخبار لحظه به لحظه را در كانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال كنید. @irnazahedan