یاسوج- ایرنا- مسئول واحد طلایه داران ستاد امر به معروف و نهی از منكر كهگیلویه و بویراحمد گفت: فعالیت های اعتقادی و فرهنگی برای مهار منكرها و ترویج نیكی ها در این استان توسط متولیان امر و نهادهای فرهنگی استان افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، رضایت علیزاده روز چهارشنبه در نشست با خبرنگاران كهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: افزایش روزافزون انواع معضلات، آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی شامل خودكشی، طلاق و بدحجابی جزء تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمنان بوده و ابزارهایی از قبیل ماهواره، فضای مجازی و شبكه های اجتماعی نیز در گسترش آنها مؤثر است.
وی افزود: هر چند كه تاكنون اقدام های ارزنده ای به منظور كاهش انواع معضلات، آسیب ها و ناهنجاری های اجتماعی در كهگیلویه و بویراحمد انجام شده اما ترویج هر چه بیشتر فرایض امر به معروف و نهی از منكر راهكاری مناسب در این راستا خواهد بود.
مسئول واحد طلایه داران ستاد امر به معروف و نهی از منكر كهگیلویه و بویراحمد بیان كرد: 31 شهریور تا 6 مهر سال جاری مصادف با اول تا هفتم محرم به نام هفته امر به معروف و نهی از منكر نامگذاری شده و شعار آن نیز «احیای امر به معروف و نهی از منكر و گرامیداشت ارزش های انقلاب اسلامی و دفاع مقدس» است.
علیزاده عنوان كرد: برنامه های متنوعی در این هفته در كهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود كه مهمترین آنها شامل نواخته شدن زنگ امر به معروف و نهی از منكر در مدارس، همایش ها و نشست های علمی در حوزه های علمیه و دانشگاه ها، نشست های هم اندیشی و تبلیغی در دستگاه های اجرایی، همایش طلایه داران اصناف، تجلیل از آمران به معروف و ناهیان از منكر فعال و برگزاری مسابقه مقاله نویسی و انشا در مدارس است.
وی ابراز داشت: شورای امر به معروف و نهی از منكر در تمامی دستگاه های اجرایی كهگیلویه و بویراحمد و 70 درصد نهادهای غیردولتی و خصوصی این استان با هدف مقابله با منكرها و ترویج هر چه بیشتر نیكی ها از طریق تذكر لسانی تشكیل شده است.
مسئول واحد طلایه داران ستاد امر به معروف و نهی از منكر كهگیلویه و بویراحمد گفت: قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منكر 23 فروردین سال 1394 در 24 ماده و 19 تبصره توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
علیزاده اظهار داشت: 2 نكته مهم و برجسته در این قانون شامل ملزم بودن مسئولان به اجرای آن و حمایت قضایی همه جانبه قوه قضائیه از آمران به معروف و ناهیان از منكر است.
وی افزود: بر اساس این قانون چنانچه آمران به معروف و ناهیان از منكر توسط هنجارشكنان مورد بی حرمتی و یا ضرب و شتم قرار گیرند همچون رزمندگان دوران دفاع مقدس جانباز محسوب شده و از خدمات ایثارگری بهره مند می شوند.
علیزاده بیان كرد: این حمایت قضایی دارای شرایط مهمی از جمله جذب، گزینش، آموزش، داشتن كارت شناسایی و استفاده از روش های صحیح و اصولی در زمینه عمل به فرایض امر به معروف و نهی از منكر توسط آمران و ناهیان است.
خبرنگار: منصور زرگر**انتشار دهنده: مسعود علیزاده
7535/1662