به گزارش خبرنگار ايرنا، در بيست و هفتمين شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي كه به رياست استاندار كرمانشاه و در سرسراي جلسات اتاق بازرگاني برگزار شد، موضوع سرقت نام تجاري واحدها و برندهاي معتبر در حوزه توليد نان برنجي در دستور كار قرار گرفت.
در اين جلسه صاحبان 2 واحد توليدي صفايي و شكرريز با بيان اينكه سرقت نام تجاري واحد توليدي آن ها، مشكلاتي را ايجاد كرده از مسئولان خواستند تا قاطعانه با اين موارد برخورد كنند.
اين افراد با بيان اينكه متاسفانه تعدادي واحدهاي گمنام و بي نام و نشان در سطح استان با نام تجاري آن ها در حال فعاليت و توليد نان برنجي به عنوان سوغاتي اصلي كرمانشاه هستند، يادآوري كردند ادامه اين رويه ضربه هاي جبران ناپذيري را مي تواند وارد كند.
صاحبان واحدهاي صفايي و شكرريز گفتند: اين دسته از واحدها با سوء استفاده از نام تجاري آن ها، اقدام به توليد محصولات بي كيفيت و غيراستاندارد كرده كه هم زيان هاي چشمگيري را متوجه واحدهاي اصلي مي كند و هم ممكن است براي مصرف كنندگان و بخصوص مسافران و گردشگران مشكلات بهداشتي ايجاد كند.
آن ها ادامه دادند: بارها با دستگاه قضايي راجع به اين مشكلات صحبت شده و حتي برخوردارهايي نيز با متخلفان صورت گرفته اما موقتي بوده و پس از چند ماه دوباره شاهد فعاليت واحدهاي سودجو با نام تجاري خود بوده ايم در حالي كه هيچ ارتباطي با ما ندارد.
معاون دادستان عمومي و انقلاب كرمانشاه نيز در اين جلسه بر برخورد با متخلفاني كه از نام واحدهاي توليدي شاخص استان سوء استفاده مي كنند، تاكيد كرد و گفت: تاكنون چند مرحله با اين واحدها برخورد شده است.
شهرام لرستاني افزود: سعي مي شود با هماهنگي دادستان كرمانشاه، شعبه ويژه اي در دادسرا براي رسيدگي به اين موضوع تشكيل شود.
** اتاق اصناف در اعطاي مجوز به واحدهاي توليدي سخت گيري بيشتري به خرج دهد
معاون هماهنگي امور اقتصادي و منابع استانداري كرمانشاه نيز در اين نشست، از اتاق اصناف خواست تا در اعطاي مجوز به واحدهاي توليدي بخصوص نظير نان برنجي كه سوغات استان محسوب مي شود، سخت گيري بيشتري بعمل آورد.
رضا رحيمي گفت: سوء استفاده از نام واحدهاي توليدي در بخش نان برنجي آسيب هايي را به بخش گردشگري وارد مي كند و توليد محصولات بي كيفيت در اين زمينه اعتماد مسافران و گردشگران را از بين مي برد.
وي همچنين خواستار ورود سازمان تعزيرات حكومتي به بحث تخلف واحدها شد و گفت: بايد با جديت مقابل چنين واحدهايي ايستاد و اجازه سوء استفاده را از آن ها گرفت.
** انتقال نمايشگاه هاي اتومبيل به شهرك صنعتي زاگرس
دستور كار ديگر گفتگوي دولت با بخش خصوصي، انتقال نمايشگاه هاي اتومبيل به شهرك صنعتي زاگرس بود كه در اين خصوص نيز مسئولان به بحث و بررسي پرداختند.
كيوان كاشفي رئيس اتاق بازرگاني كرمانشاه با بيان اينكه هم اكنون 284 واحد صنفي در حوزه اتومبيل فعاليت مي كنند، گفت: اقداماتي براي انتقال اين واحدها به شهرك صنعتي زاگرس انجام گرفته و زميني به مساحت 50 هكتار براي واگذاري جانمايي شده است.
وي افزود: براي هر واحد صنفي حوزه اتومبيل 2 هزار متر زمين درنظر گرفته شده و تاكنون يكصد واحد براي انتقال به شهرك زاگرس اعلام آمادگي كرده اند.
كاشفي ادامه داد: ابتدا قيمت اعلام شده زمين توسط شركت شهرك ها براي هر متر 570 هزار ريال تعيين گرديد اما براساس دستور آقاي يزداني معاون وزير صنعت، معدن و تجارت، هر متر زمين بايد با قيمت متري 270 هزار ريال واگذار شود.
** انتقال واحدهاي صنف ميوه و تره بار و آجيل و خشكبار به مكان جديد
رئيس اتاق بازرگاني كرمانشاه در ادامه از انتقال واحدهاي صنف ميوه و تره بار و آجيل و خشكبار به مكان جديد واقع در روستاي 'توه لطيف' در نزديكي پليس راه خسروي (جاده اسلام آبادغرب) خبر داد و گفت: انجام اين كار مزاياي زيادي از جمله كاهش بار ترافيكي شهر خواهد داشت.
رحيمي معاون استاندار نيز با بيان اينكه انتقال و جابه جايي واحدهاي توليدي صنف اتومبيل، ميوه و تره بار و آجيل و خشكبار داراي مزايايي است؛ گفت: كاهش بار ترافيكي، سامان بخشيدن به وضعيت اين اصناف و دسترسي آسان به محصول مورد نياز از جمله آن هاست.
8066/7458 خبرنگار:مسعود اسماعيلي ** انتشاردهنده:علي مولوي
تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۲
كرمانشاه- ايرنا- در شوراي گفتگوي دولت و بخش خصوصي استان كرمانشاه بر تشكيل شعبه ويژه رسيدگي به جرائمي خاص نظير سرقت نام و برند شركت هاي توليدي بخصوص در حوزه توليد نان برنجي كه سوغات اصلي استان به شمار مي رود، تاكيد شد.