قزوين-ايرنا-استاندار قزوين گفت: نبايد تمامي مشكلات واحدهاي توليدي را تنها به سرمايه ثابت و در گردش محدود ساخت بلكه بايد تمامي مشكلات واحدهاي آنها را مورد بررسي قرار داد.

به گزارش ايرنا، عبدالمحمد زاهدي روز شنبه در نشست ستاد تسهيل و رفع موانع توليد كه در استانداري قزوين برگزار شد،افزود: گزارش هاي ستاد تسهيل و رفع موانع توليد در سطح كشور تنها به موضوع سرمايه در گردش و ثابت،مشكلات دستگاه تامين اجتماعي و ماليات منحصر شده است درحالي كه موانع ديگري نيز براي توليد در كشور وجود دارد.
وي اضافه كرد: فرسودگي صنايع از جمله مشكلات مهم واحدهاي توليدي است كه در دهه 70 صنايع نساجي كشور را از پا درآورد بنابراين بررسي اين قبيل مشكلات كار تشكل ها و مسئولان ذيربط است.
زاهدي ادامه داد: نداشتن ساختار سازماني متناسب با توليد از مشكلات ديگر واحدهاي توليدي است هرچند كه در استان قزوين به دليل وجود مديران توانمند و كاركشته كمتر اين مشكل احساس مي شود.
استاندار قزوين افزود: نداشتن مشكل بازار به دليل منسوخ شدن كالا،بالا بودن قيمت تمام شده و يا نداشتن كيفيت يكي ديگر از مشكلات واحدهاي توليدي است كه بايد توسط سازمان صنعت،معدن و تجارت و بخش خصوصي مورد بررسي و واكاوي قرار گيرد.
اين مسئول ادامه داد: بايد يك كارگروه منسجم به صورت منظم به دسته بندي واحدهاي قابل احيا درا ستان بپردازد و با بررسي مشكلات زمينه حل آنها را فراهم سازد.
وي با اشاره به پرداخت تسهيلات به واحدها و طرح هاي توليدي توسط بانك هاي استان،گفت: بايد مشكلات بانك ها را در خصوص پرداخت تسهيلات به واحدهاي توليدي در نظر بگيريم چون بانك ها موسسه اقتصادي هستند كه بايد سرمايه پرداختي آنها نيز بازگرد و پرداخت تسهيلات به واحدهايي كه امكان بازپرداخت نداشته باشند به استمهال و جريمه و دردسر بانك ها منجر خواهد شد.
وي با بيان اينكه استان قزوين ظرفيت هاي بسيار زيادي در جذب سرمايه گذاري دارد،افزود: بانك ها مي توانند از سرمايه گذاران اهل و شايسته كه امكان بازپرداخت تسهيلات را دارند حمايت كنند و نقش خود را در توسعه كشور و استان به خوبي ايفا نمايند.
زاهدي با بيان اينكه حمايت از واحدهاي توليدي نبايد تنها به واحدهاي صنعتي و كشاورزي محدود شود،افزود: فعال كردن بخش خدمات به ايجاد اشتغال و رونق اقتصادي در استان منجر مي شود بنابراين نبايد حمايت از اين بخش را فراموش كرد.
وي در پايان با بيان اينكه توجه به گردشگري از اولويت هاي جدي استان قزوين است،افزود:بخش صنعت و كشاورزي به دليل تحول فناوري با سطح اشتغال كمتري مواجه هستند اما سرمايه گذاري در بخش گردشگري به ايجاد اشتغال ثابت منجر مي شود و حتما در اين بخش بايد اقدام هاي جدي در استان صورت بگيرد.
استان قزوين از سه هزار و 600 واحد توليدي داراي پروانه بهره برداري و 16 شهرك و ناحيه صنعتي فعال برخوردار است.
6101*3013
خبرنگار:هادي درزي رامندي**انتشار دهنده: رضا اولادي