ساري - ايرنا - مركز توانمند سازي و تسهيل گري كسب و كار نوپاي فناوري اطلاعات و ارتباطات (فاوا) مازندران عصر يكشنبه در محل پارك علم و فناوري استان در ساري آغاز به كار كرد .

به گزارش خبرنگار ايرنا ، مجري اين مركز پارك علم و فناوري و ناظر آن اداره كل ارتباطات و فناوري اطلاعات استان است و از طريق شوراي سياستگذاري اداره خواهد شد.
رئيس پارك علم و فنآوري مازندران در حاشيه راه اندازي اين مركز به خبرنگار ايرنا گفت كه اين مركز همسو با برنامه هاي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات براي كمك به توسعه كسب و كارهاي حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات راه اندازي شده است.
علي معتمدزادگان افزود: تمامي مراحل كمك به كسب و كارهاي نوپاي حوزه فناوري اطلاعات جهت تجاري سازي و ايده پردازي تجاري و همچنين پيداكردن سرمايه گذار از طريق اين مركز انجام و هدايت خواهد شد.
وي توضيح داد : ترويج و تسهيل ارزش‌آفريني، بررسي و تلاش براي توسعه بازار، تيم‌سازي، شبكه‌سازي و هم‌افزايي، خدمات و مشاوره كسب‌ و كار، خدمات و مشاوره قانوني از جمله اهداف اين مركز است .
او ادامه داد : مركز توانمند سازي و تسهيل گري كسب و كار هاي نوپا در تلاش براي حفظ تعادل بازار در بخش‌هاي مختلف زيست‌بوم كسب ‌و كارهاي نوپا بوده و براي تقويت حلقه‌هاي ضعيف‌تر زيست‌بوم فعاليت خواهد كرد.
معتمدزادگان گفت : ماموريت مركز توانمندسازي و تسهيل‌گري كسب‌ و كارهاي نوپاي فاوا ، توانمندسازي متخصصان فاوا و صاحبان ايده‌هاي كسب‌ و كار در اين عرصه است و در اين راستا، تسهيل روند ايجاد، رشد و توسعه‌ي كسب‌ و كارها و همچنين زمينه‌سازي براي تعامل آسان و آزاد و حرفه‌اي در حوزه‌ي آفرينش ، رشد و توسعهي كسب‌ و كارهاي نوپا را دنبال مي كند.
وي افزود : در تركيب شوراي سياست گذاري اين مركز سعي شده از بيشتر دستگاههاي استان از جمله سه دانشگاه بزرگ استان شامل دانشگاه مازندران ، دانشگاه صنعتي نوشيرواني و دانشگاه علوم كشاورزي ساري ، مراكز رشد اين دانشگاهها، شركت هاي دانش بنيان ، نظام صنفي يارانه اي و همچنين از بخش هاي اقتصادي استان كمك و همكاري گرفته شود.
به گفته وي ، براي اداره بخشي از مركز توانمندسازي شركت استارت آپ هاي مازندران به صورت ماموريتي از بخش خصوصي نيز استفاده خواهدشد.
معتمدزادگان تاكيدكرد : براي همكاري و فعاليت در اين مركز هيچ گونه محدوديت سني يا تحصيلي وجود ندارد تحصيلكردگان فارغ از دانشگاه نيز مي توانند با مركز همكاري كنند.
بر اساس آمارهاي رسمي ، در دوره چهار ساله فعاليت دولت يازدهم يك هزار و 100 ميليارد تومان درحوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات در مازندرن سرمايه گذاري شد.
مازندران از جمله استان هائي است كه تفاهم نامه همكاري ميان وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعي و ارتباطات و فناوري اطلاعات براي اجراي طرح توسعه كسب و كار و اشتغال پايدار (تكاپو) در حوزه آي سي تي و آي تي در آن امضا شده است.
برنامه توسعه كسب و كار و اشتغال پايدار (تكاپو) در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات مازندران شامل مراحلي از جمله صدور مجوز و حمايت ، توسعه زير ساخت در حوزه دسترسي ، توانمندسازي در راستاي توسعه كسب وكارها ، توسعه سرويس و خدمت و توسعه خدمات در روستاهاست .
توانمندسازي و تسهيل گري كسب و كار ، توسعه زير ساخت در حوزه دسترسي با ايجاد خدمات اينترنت پرسرعت و سرويس هي مرتبط ، ايجاد مركز توليد نرم افزارها ، ايجاد شتاب دهنده ، مركز شكل گيري كسب و كار ، تاسيس و تشكيل كسب و كارهاي اينترنتي و تجاري سازي ايده ها ، ايجاد شهر هوشمند و حمل و نقل هوشمند در شهرستان هاي ساري و رامسر از جمله محورهاي اين طرح است .
خبرنگار : رضاغلامي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
7335/1654