به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ علی عبداللهی روز چهارشنبه در گردهمایی مهارت افزایی و تسهیل اشتغال كاركنان وظیفه نیروهای مسلح در كرج با بیان اینكه ظرفیت اینكه همه این افراد را بتوانیم در نیروهای مسلح به كار بگیریم وجود ندارد، اظهار داشت: در هر دوره 2 ساله حدود 450 هزار تا 550 هزار جوان در سنین 19 تا 21ساله به عنوان سرباز در نیروهای مسلح و دستگاه های امنیتی داریم كه در واقع دوران خدمت سربازی یك سكو پرتاب برای این جوانان است.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این دوره باید تلاش شود تا علاوه برآموزش های رزمی ، مهارت آموزی را نیز اضافه شود.
عبداللهی گفت: در تمام دیدارهای فرماندهان نیروهای مسلح با مقام معظم رهبری ، معظم له بر خدمت به سربازان وظیفه تاكید دارند.
معاون هماهنگ كننده ستاد كل نیروهای مسلح افزود: با توجه به این تاكیدات مقام معظم رهبری و بر اساس تدبیر ستاد كل نیروهای مسلح،قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه را تشكیل داده ایم تا سربازان پس از پایان دوران خدمت وظیفه خود با فرا گیری مهارت و حرفه یا جذب بازار كار شده و یا اینكه خودشان به یك كارآفرین مبدل شوند.
عبداللهی ادامه داد: در طراحی صورت گرفته یك مرحله نیز قبل از دوران سربازی داریم كه افراد در سنین 14 تا 16 سال نیز مهارت های مورد علاقه شان را فرابگیرند تا زمانی كه مشمول به خدمت می شوند به عنوان تشویق بخشی از دوران خدمت آنها را كاهش دهیم كه این خود نیز می تواند زمینه را برای مهارت آموزی آنان فراهم كند.
وی گفت: برای مهارت آموزی جوانان در كشور اقداماتی صورت گرفته و می گیرد اما با توجه به حجم بالای كار نیازمند این است كه تمام دستگاه هایی كه دارای امكانات هستند در این مسیر كمك كنند، ما به عنوان نیروهای مسلح طراحی، شرایط را فراهم و مجوزهای لازم را اخذ می كنیم اما در ادامه كار نیازمند كمك سایر دستگاه ها هستیم.
معاون هماهنگ كننده ستاد كل نیروهای مسلح در ادامه با بیان اینكه كارآفرینی شاید مهم تر از ورود به بازار كار باشد خاطر نشان كرد: ستاد كل نیروهای مسلح با تمامی امكانات خود در سطح فرماندهان عالی پای كار آمده و باید از این فرصت برای رفع مشكل اشتغال در كشور و ایجاد انگیزه كسب و كار در جوانان بهره گیریم.
7414/ 6155خبرنگار:وحیده عسكری**انتشار دهنده: محمد عزیزپور
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۴
كرج-ایرنا-معاون هماهنگ كننده ستاد كل نیروهای مسلح گفت: بیش از 35 درصد سربازان وظیفه كشور دارای تحصیلات دانشگاهی در مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دكترا هستند.