محمدرحيم كريمي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود:با آغاز سال تحصيلي جديد 130 واحد آموزشي منطقه سردشت دزفول بازگشايي شده و دانش آموزان راهي مدارس شدند و مشكل كمبود معلم در اين منطقه وجود ندارد .
وي افزود:با توجه به پراكندگي جمعيت در مناطق عشايري و صعب العبور سردشت و شهيون با مشكل اياب و ذهاب دانش آموزان مواجه هستيم كه از دهياران و بخشداران درخواست مي شود همكاري لازم را جهت تردد دانش آموزان محروم داشته باشند تا شاهد ترك تحصيل هيچ دانش آموزي بخاطر نبود امكانات و مشكل تردد آنها نباشيم.
وي با بيان اينكه تعداد دانش آموزان مناطق محروم زياد است گفت:از آنجا كه بخشي از هزينه تردد دانش آموزان محروم از سوي دولت تامين مي شود لذا انتظار مي رود با تسريع در تخصيص اعتبار لازم در اين خصوص مشكل تردد اين دانش آموزان رفع شود.
كريمي ضمن تقدير از حمايت هاي بي دريغ خيرين از دانش آموزان مناطق محروم اين شهرستان از افراد خير تقاضا كرد در تهيه موادغذايي و امكانات از جمله كولر ، آبسردكن ، پوشاك ، لوازم التحرير، وسيله روشنايي و بسته هاي آموزشي 2 مدرسه شبانه روزي سردشت و شهيون را ياري كنند.
وي افزود:با توجه به اينكه اولياي دانش آموزان محروم توانايي تهيه كتاب كمك درسي را ندارند از خيرين تقاضا مي شود با تهيه بسته هاي آموزشي از دانش آموزان حمايت كنند.
رئيس آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول در خصوص مدارس كانكسي دزفول نيز گفت:با پيگيري انجام شده و حمايت هاي بنياد بركت، اكثر مدارس كانكسي دزفول برچيده شده اند ولي در برخي مناطق عشايري دزفول كه تعداد دانش آموزان اندك است و ساخت مدرسه صرفه اقتصادي ندارد به ناچار از مدارس كانكسي استفاده مي شود.
كريمي اظهار داشت:10 مدرسه پرخطر در منطقه سردشت وجود داشت كه با پيگيري انجام شده و حمايت بنياد بركت و مسئولان دزفول بهسازي شدند با اين وجود در حال حاضر چهار مدرسه غيراستاندارد ديگر در منطقه وجود دارد كه نيازمند بهسازي و نوسازي هستند.
وي گفت:با توجه به اينكه تراكم جمعيت دانش آموزي در شهر حمزه و روستاي حسين كلولي دزفول زياد است بايد نسبت به ساخت مدرسه در اين 2 منطقه اقدام كرد زيرا در حال حاضر دانش آموزان روستاي حسين كلولي در كانكس مشغول تحصيل هستند در حالي كه از 10 سال پيش ساخت مدرسه 10 كلاسه در اين روستا آغاز شده ولي هنوز به مرحله بهره برداري نرسيده است.
كريمي در خصوص مدارس سنگي در مناطق محروم دزفول نيز گفت:در حال حاضر سه مدرسه سنگي در روستاي گله گنجان،آبشار شوي و تله زنگ وجود دارد كه در مسير قطار آبشار شوي و تله زنگ به علت كم بودن تعداد دانش آموزان مشكلي وجود ندارد ولي ساخت مدرسه در روستاي گله گنجان با حمايت خيرين آغاز شده است كه اميدواريم در اسرع وقت در اختيار دانش آموزان محروم قرار گيرد.
وي تعداد مدارس بخش سردشت و شهيون دزفول را 130 واحد آموزشي عنوان كرد و گفت:با آغاز سال تحصيلي ششهزار و 500 دانش آموز راهي اين مدارس شدند كه با توجه به وسعت يك هزار و 800 كيلومتري منطقه و همجواري با استان هاي لرستان و چهارمحال بختياري رسيدگي به مشكلات اين مدارس دشوار است.
7278/6068
خبرنگار:رقيه كردي-انتشار:محمدعلي فريدپناه
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰
دزفول - ايرنا - رئيس آموزش و پرورش منطقه سردشت دزفول گفت:دانش آموزان برخي مناطق محروم و دورافتاده سردشت و شهيون نيازمند حمايت و ياري خيرين هستند.