تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸

تهران– ايرنا - شركت گوگل از دو گوشي جديد Pixel 2 و Pixel 2 XL رونمايي كرد.

به گزارش گروه اخبار علمي ايرنا از تلگراف، آنچه گوگل با توليد گوشي‌هاي هوشمند همواره براي دستيابي به آن تلاش كرده، ساخت ابزاري به‌منظور برقراري ارتباط موثر بين سخت‌افزار، نرم‌افزار و هوش مصنوعي بوده است. به همين علت در اين گزارش به بررسي ويژگي‌هاي مهم و كاربردي اين دو گوشي مي‌پردازيم.
دو گوشي Pixel 2 و Pixel 2 XL داراي ويژگي هاي مشابه هستند. هر دو از دوربيني بهره مي‌برند كه به ادعاي گوگل بهترين دوربين موجود در بين تمام گوشي‌هاي هوشمند است، هردو داراي بدنه‌اي حسگر فشار هستند و از Google Assistant بهره مي‌برند. سوكت هدفون نيز در هر دو گوشي حذف شده است.
با وجود اين، اندازه دو گوشي باهم متفاوت است. گوشي Pixel 2 داراي يك نمايشگر 5 اينچي تخت بوده و شكل بدنه آن به مربع نزديك‌تر است، ولي Pixel 2 XL از يك نمايشگر 6 اينچي با حاشيه گرد و لبه‌هاي نازك بهره مي‌برد. شايد علت اين تفاوت‌ها در طراحي دو مدل Pixel اين باشد كه براي اجتناب از مشكل توليد و توزيع به موقع كه سال گذشته گوگل دچار آن شد، Pixel 2 توسط شركت HTC و Pixel 2 XL توسط شركت LG ساخته شده است.
مهم‌ترين مزيت اين گوشي‌ها دوربين بسيار باكيفيت آن‌ها است كه در بررسي‌هاي اوليه توسط موسسه DxOMark امتياز 98 از 100 را به دست آورده است. اين بالاترين امتيازي است كه تاكنون براي دوربين يك گوشي هوشمند به ثبت رسيده است. اين دوربين‌ها بر خلاف گوشي‌هاي رقيب تنها يك لنز دارند، اما قادر است جلوه بوكه را كه در آن موضوع اصلي عكس كاملا واضح و ساير بخش هاي تصوير تا حدي مات مي‌شوند، در اختيار گذارد. اين ويژگي با قابليت Portrait Mode در گوشي‌هاي آيفون برابري مي‌كند و از آنجا كه توسط هوش مصنوعي ايجاد مي‌شود، در سلفي‌ها نيز مي‌توان از آن بهره گرفت.
همچنين دوربين اين گوشي‌ها در نور كم، تصاويري شفاف با جزئيات بالا تهيه مي‌كند. اين ويژگي بيش از اين كه حاصل استفاده از تجهيزات سخت‌افزاري پيشرفته باشد، نتيجه پردازش‌هاي نرم‌افزاري است كه پس از تهيه هر تصوير انجام مي‌شود.
يك ويژگي قابل توجه گوشي‌هاي جديد گوگل اين است كه با فشردن لبه‌هاي گوشي مي‌توان Google Assistant را فعال كرد. همچنين اين گوشي ها مجهز به قابليت تشخيص چهره هستند كه امكان اسكن كردن اشياي عادي را با استفاده از گوشي و كسب اطلاعات بيشتر درباره آن‌ها فراهم مي‌كند. همچنين با استفاده از اين ويژگي صرفا با اسكن يك آگهي تبليغاتي به سادگي مي توان شماره تلفن درج شده در آن را به ليست مخاطبان گوشي افزود.
گوگل سوكت هدفون را از گوشي‌هاي جديد خود حذف كرده و به جاي آن يك دانگل در اختيار كاربر مي‌گذارد كه امكان نصب هدفون را به پورت USB-C فراهم مي‌كند.
علمي (6)**9259
مترجم: سپيده علي كاشاني*انتشار: محتشمي پور