محمدرضا ولی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار حوزه آموزش ایرنا اظهار داشت: اكنون تعامل و ارتباط خوبی بین وزارت آموزش و پرورش و كارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برقرار شده و قصد داریم با برگزاری جشنواره ملی پوشاك مدارس، بهترین و مناسب ترین طرح های تولیدكنندگان و طراحان را جمع آوری كرده و مجموعه ای از طرح ها را به استان ها اعلام كنیم.
وی ادامه داد: اولین جشنواره ملی لباس دانش آموزی، سال گذشته در بوستان گفت و گو برگزار شد اما بازخورد چندانی نداشت و آموزش و پرورش نیز این جشنواره را جدی نگرفت اما تلاش خواهیم كرد در دوره آتی، نقش این جشنواره برای رفع برخی مشكلات و گلایه های خانواده ها از لباس فرم دانش آموزان پررنگ شود.
رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان با بیان این مطلب كه با این اقدام ارتباط مناسبی بین تولید كننده، طراح و انجمن اولیا و مربیان مدارس برقرار خواهد شد تا بهترین لباس فرم مدرسه با جنس و قیمت مناسب به دانش آموزان ارائه شود، افزود: از آنجا كه متولی اصلی پوشاك در كشور كارگروه مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، این كارگروه تعامل مثبتی با طراحان لباس دارد.
وی ادامه داد: اكنون نقدهای بسیاری به لباس فرم دانش آموزان در زمینه جنس نامرغوب و طرح ها وارد است و اعلام می شود كه طرح ها به هیچ وجه با اقتضائات بومی، ملی و فرهنگ نواحی ما متناسب نیست، به همین دلیل تلاش خواهیم كرد تا طراحان دانشگاهی و بخش خصوصی را وارد عرصه كنیم تا شرایطی فراهم شود كه تولیدگان، طراحان، والدین و وزارت آموزش و پرورش در یك تعامل چند سویه، وضعیت پوشاك دانش آموزان را ساماندهی كنند.
رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان یادآور شد: هر سال شاهد ارائه پوشاك با جنس و طرح نامرغوب به دانش آموزان هستیم به گونه ای كه این لباس ها به دلیل استفاده بیش از حد از جنس پلاستیك به سرعت كهنه شده و چندان قابل استفاده نیست.
به گفته ولی زاده بعد از برگزاری جشنواره، بهترین طرح ها و مدل ها در قالب كتابچه ای به استان ها ارسال می شود تا انجمن اولیا و مربیان مدارس طرح مورد نظر را انتخاب كرده و با طراحان و تولید كنندگان قرار داد ببندند.
وی عنوان كرد: اگر والدین را از چرخه انعقاد قرارداد با تولید كنندگان و طراحان خارج كرده و آنها را از تصمیم گیری برای انتخاب نوع لباس حذف كنیم و نقش آنها را نادیده بگیریم به باور و اعتماد عمومی والدین آسیب وارد می شود و باید اولیا در حوزه پوشاك، خدمات حمل و نقل و سبد غذایی فرزندان خود تصمیم بگیرند.
رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان اضافه كرد: تا آنجا كه مغایرت قانونی نداشته باشد باید از نقش و نظر والدین برای موضوعات مختلف در مدارس بهره گرفت و در این میان وزارت آموزش و پرورش نیز از این مساله حمایت می كند.
فراهنگ**1883**1055
خبرنگار: مریم جلوداران**انتشار: زینب كارگر
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۱
تهران- ایرنا- رئیس اداره توسعه انجمن های اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش از برگزاری دومین جشنواره ملی پوشاك مدارس در بهار 97 خبر داد و گفت: با برگزاری این جشنواره و دخالت دادن انجمن اولیا و مربیان، پوشاك دانش آموزان ساماندهی می شود.