تهران- ايرنا- وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حكم سيروس موثقي معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات، انتظارات خود را در اين بخش (شامل سياست هاي9 گانه) علاوه بر پيشبرد امور جاري، ابلاغ كرد.

به گزارش روز شنبه ايرنا از پايگاه اطلاع رساني دولت، متن ابلاغيه آذري جهرمي به شرح زير است:
«1ـ تحليل مناسب محيط اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و زيست محيطي كشور و روندها و تجربيات و الگوهاي موفق و مناسب جهاني و برنامه ريزي و اتخاذ استراتژي‌هاي كلان و خرد و سياست‌هاي اجرايي و هدفگذاري مناسب در افق هاي بلند مدت، براي تحقق و بهره‌مندي از انقلاب ديجيتالي و توسعه اقتصاد ديجيتالي در كشور و افزايش سهم آن در اقتصاد ملي با مشاركت و همكاري و تعامل با همه ذينفعان بخش و با استفاده حداكثري از ظرفيت جوانان، ايده پردازان و خبرگان كشور.
2- تهيه و تدوين اسناد توسعه اي بخش به وي‍‍‍ژه بازنگري و نهايي سازي سند توسعه شبكه ملي اطلاعات با رعايت همه اسناد بالادستي و قوانين موضوع از جمله قانون برنامه ششم توسعه كشور و سند الزامات شبكه مذكور مصوبه شوراي عالي فضاي مجازي و لحاظ اثرات اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و زيست محيطي با همكاري و تعامل با همه دستگاه‌هاي تابعه، بخش خصوصي و نهادهاي علمي و تحقيقاتي كشور، خبرگان، جوانان و ايده پردازان.
3- نوسازي ساختاري و نهادي بخش و طراحي ساختار و نمودار كلان وزارتخانه و دستگاه‌هاي تابعه متناسب با تحول ديجيتالي و در جهت تحقق اقتصاد ديجيتالي.
4- توسعه تفكر استراتژيك در بخش و ايجاد وزارتخانه استراتژي محور و استقرار مديريت استراتژيك و تدوين برنامه‌هاي سالانه با برش دستگاهي و مديريت طرح‌ها، سرمايه گذاري‌ها و پروژه‌ها و بودجه ريزي عملياتي در بخش و تهيه گزارش‌هاي نظارتي و مستمر از روند پيشرفت برنامه ها و اهداف با بكارگيري ابزارها و شيوه‌هاي نوين و مناسب.
5- تنظيم بودجه و منابع سرمايه‌گذاري بلند مدت و سالانه با تأكيد بر استفاده از روش‌هاي جديد سرمايه‌گذاري داخلي و خارجي، با جهت دهي مناسب سرمايه گذاري‌ها براي تحقق اقتصاد ديجيتالي به ويژه توسعه زيرساخت‌هاي ارتباطي، پستي، حاكميتي و حمايتي لازم براي توسعه بازار و افزايش سهم ارزش افزوده زيربخش فناوري اطلاعات و كاربردها و محتواي بومي در اقتصاد ملي حداقل به ميزان 2 درصد و تحقق رشد متوسط 19.4 درصد سالانه ارزش افزوده زير بخش ارتباطي.
6- اولويت دهي به آزادسازي و واگذاري فعاليت‌ها به مردم و فراهم آوردن زمينه مشاركت هرچه بيشتر بخش خصوصي و تنظيم سهم اقتصادي كلان بخش هاي دولتي و خصوصي فعال در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات و مراقبت از بزرگ شدن سهم بخش دولتي.
7- سياستگذاري و برنامه ريزي و نظارت مناسب براي افزايش شاخص بهره وري كل عوامل توليد در بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات به ويژه زيربخش ارتباطي با رشد متوسط 6.5 درصد سالانه آن.
8- تهيه گزارش‌هاي آماري دوره‌اي و مستمر، تصوير جامع و كلان بخش ارتباطات و فناوري اطلاعات و تحولات و تغييرات آن با همكاري همه دستگاه‌هاي تابعه، بخش خصوصي و نهادهاي علمي و تحقيقاتي كشور با بكارگيري ابزارهاي نوين و هوشمند.
9- اعمال شايسته‌سالاري به عنوان تنها معيار انتخاب همكاران و به‌كارگيري هرچه بيشترجوانان، زنان و كاركناني از اقوام و مذاهب در سطوح مديريتي و كارشناسي
سيام**3061*1449*تنظيم: ميترا بلندقامتي*انتشار: امير كاردان راد