عبدالحميد بلوچ زاده روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: اين كارگاه 2 روزه با مديريت هتل ساحلي ونوس و حمايت مديريت گردشگري سازمان منطقه آزاد چابهار برگزارشد.
وي افزود: موضوع اين كلاس ها در روز نخست سوزن دوزي و در روز دوم گردشگري بود.
رئيس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چابهار ادامه داد: برگزاري كارگاه هاي كسب و كار در حوزه هاي گردشگري و صنايع دستي سبب افزايش اطلاعات صنعتگران و ارتقاي سطح كيفي توليدات صنعت كاران و خدمات فعالان حوزه گردشگري مي شود و گامي در مسير بهبود وضعيت اشتغال خواهد بود.
به گزارش ايرنا شهرستان چابهار براساس سرشماري آبان سال 1395 با جمعيت 283 هزار و 204 نفر و 48 هزار و 147 خانوار از شمال به شهرستان هاي نيكشهر، قصرقند و سرباز، از شرق به كشور پاكستان، از جنوب به درياي عمان(مكران) و از غرب به شهر كنارك متصل است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقيانوسي ايران و سرزمين موج و مرجان واقع در قلب مَكُّرانِ بلوچستان و در فاصله 645 كيلومتري جنوب زاهدان مركز استان سيستان و بلوچستان از 2 شهر به نام هاي چابهار و نگور، سه بخش مركزي، دشتياري و پلان، 6 دهستان و 438 روستا تشكيل شده است.
3042** 3213 خبرنگار: محدثه حيدري گرجي **انتشاردهنده: اكبرنوري
اخبار لحظه به لحظه را در كانال تلگرامي «اخبار ايرنا سيستان و بلوچستان» دنبال كنيد. @irnazahedan
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
زاهدان - ايرنا - رئيس ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري چابهار گفت: كارگاه ارتقاي كسب و كار در حوزه هاي گردشگري و صنايع دستي با تكيه بر ظرفيت هاي بومي در اين شهرستان برگزار شد.