تهران - ايرنا -معاون توسعه مديريت و جذب سرمايه معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري گفت: موضوع سرمايه گذاري براي طرح ها وايده‌هاي دانش‌بنيان در راستاي اهداف تشكيل شوراي سرمايه‌گذاري دانش‌بنيان بررسي و آسيب‌شناسي مي شود.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمي ايرنا از معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، عليرضا دليري در نخستين نشست شوراي سرمايه‌گذاري دانش بنيان با اشاره به اهداف تشكيل اين شورا گفت:اين شورا با هدف توسعه هماهنگي و به روز رساني سياست هاي تامين مالي و سرمايه گذاري اقتصاد دانش بنيان تشكيل شد تا با استفاده از نظرات و پيشنهادات و راهكارهاي خبرگان و صاحبنظران حوزه پول، بازار سرمايه و فناوري مشكلات و موانع سرمايه گذاري در حوزه دانش بنيان رفع و هيچ مسير يا بستر نامشخص و نامعلومي پيش رو نداشته باشند.
وي همچنين، كسب جايگاه مناسب و شايسته براي شركت هاي دانش بنيان در ساختار اقتصادي كشور، ساماندهي امور صندوق هاي پژوهش و فناوري و هماهنگي ميان آنها، اطمينان از رقابت پذير شركت هاي دانش بنيان در بازارهاي منطقه اي و بين المللي و نظارت بر ظرفيت سازي نيروهاي تخصصي نيازمند به كسب شايستگي استانداردهاي بين المللي را از ديگر اهداف تعريف شده در ساختار تشكيل اين شوراي سرمايه گذاري دانش بنيان برشمرد.
دليري با اشاره به اقدامات انجام شده از سوي معاونت علمي در حوزه سرمايه‌گذاري دانش‌بنيان گفت : در گذشته معاونت علمي اقدامات بسياري را درحوزه سرمايه‌گذاري دانش‌بنيان انجام داده است كه راه اندازي بورس ايده، راه اندازي تابلوي بورس SME و دانش‌بنيان، راه اندازي صندوق‌هاي جسورانه، بررسي وضعيت 260 شركت دانش بنيان و همكاري با نهادهاي مالي از جمله بانك‌ها و سازمان اوقاف از جمله اين اقدامات بوده است.
وي درادامه اظهار كرد: ما با تشكيل اين شورا قصد داريم تا نيازهاي حوزه سرمايه گذاري در حوزه دانش بنيان را در جلسات مختلف بررسي كنيم تا تعيين شود كه آيا شروع خوبي در اين حوزه داشته ايم.
به اعتقاد دليري، سرمايه گذاري از طريق تامين مالي پايدارتراز سايرسرمايه گذاري‌ها از جمله وام است بنابراين هلدينگ هاي بزرگ و نهادهاي سرمايه گذاري بزرگ چه خصوصي و چه نيمه خصوصي بايد در حوزه دانش بنيان سرمايه گذاري كنند تا وضعيت شركت هاي دانش بنيان و استارتاپ ها بهبود يابد.
علمي ** 1836 **1440
تنظيم:يوسف درويشي** انتشار: گلشن