به گزارش ايرنا، با گسترش شهرنشيني عوامل متعددي موجب افزايش آسيب هاي اجتماعي در جامعه شده است و طلاق نيز يكي از اين موارد محسوب مي شود كه در سال هاي اخير روند روبه رشدي داشته است.
كارشناسان معتقدند انجام مشاوره ها و از همه مهم تر شناخت پيش از ازدواج به زوجين كمك مي كند تا در مسائل و مشكلات پيش آمده برخورد بهتري داشته باشند.
سلمان حسيني روز چهارشنبه در اين ارتباط به خبرنگار ايرنا گفت: طي 6 ماهه اول امسال معاونت امور اجتماعي اداره كل بهزيستي استان 11هزار و 504 خدمت روانشناسي و 11هزار و 982 خدمت مددكاري را به بيش از 2 هزار زوج در آستانه طلاق ارائه كرده است.
وي ابراز كرد: مركز مداخله در خانواده به منظور كاهش طلاق و افزايش آگاهي زوجين در رابطه با نحوه برخورد صحيح با فرزندان، كاهش عوارض، پيامد و آسيبهاي ناشي از طلاق كمك ميكند.
حسيني، غربالگري در اجراي مصاحبه ريسك فاكتورهاي طلاق، اجراي جلسات مشاوره فردي و خانوادگي را از اهداف مهم خدمات روانشناسي در اين حوزه ذكر كرد.
به گفته اين مسئول، كاهش طلاق، شناسايي و كمك به رفع مسايل خانوادگي، همچنين حفظ تعادل عاطفي و رواني از مهمترين وظايف مركز مداخله در بحرانهاي اجتماعي و فردي بهزيستي محسوب ميشود.
معاون امور اجتماعي بهزيستي استان زنجان ادامه داد: بعد از پذيرش افراد، ارزيابيهاي تخصصي، اجتماعي، روانشناختي و حقوقي را كارشناسان بهزيستي انجام ميدهند و در اين راستا مددكار اجتماعي مركز نيز موظف است كه پيگيريهاي لازم را به صورت مراجعه حضوري، تماس تلفني و مكاتبه با زوجين انجام دهد.
حسيني تاكيد كرد: افراد در معرض آسيب و آسيب ديده اجتماعي ميتوانند از طريق مراجعه به مركز مداخله در بحرانهاي اجتماعي، خط 123 و خدمات سيار به مركز مداخله در خانواده بهمنظور كاهش طلاق مراجعه كنند.
به گزارش ايرنا، سال گذشته بيش از 4 هزار نفر زنجاني به مركز مداخله در خانواده به منظور كاهش طلاق به بهزيستي استان زنجان مراجعه كرد.
خبرنگار: اعظم شامي ** انتشار دهنده: رويا رفيعي
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۰
زنجان - ايرنا - معاون امور اجتماعي بهزيستي استان زنجان با اشاره به نقش مهم و تاثير گذار مشاوره و راهنمايي در كاهش طلاق گفت: نبود شناخت زن و مرد پيش از ازدواج يكي از عواملي است كه طلاق را افزايش ميدهد.