رضا قاسم زاده پنجشنبه در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: به رغم اينكه شهرستان فاروج قطب توليد محصول زعفران استان است اما هنوز اين جايگاه به خوبي معرفي نشده است.
وي افزود: براي معروفي بهتر طلاي سرخ شهرستان، بازارچه اي در ورودي شهر از سمت خراسان رضوي با 10 غرفه راه اندازي مي شود تا علاوه بر معرفي اين محصول، خيزي هم براي ايجاد فضايي براي تعين قيمت روزانه اين محصول داشته باشيم.
وي با اشاره به اينكه بخش اعظم توليد زعفران شهرستان در بخش مركزي انجام مي شود بيان داشت: سطح زير كشت زعفران شهرستان به حدود 2 هزار هكتار رسيده كه از اين مقدار در حدود هزار و 500 هكتار آن در روستاهاي بخش مركزي زير كشت رفته است.
قاسم زاده گفت: اين بازارچه با مشاركت اتحاديه كشاورزان شهرستان راه اندازي مي شود تا گام هايي در مسير برطرف شدن مهم ترين دغدغه در خصوص عرضه اين محصول به نام شهرستان برداشته شود.
وي افزود: در صورت رونق بازارچه و استقبال مشتريان و مردم، فضايي ثابت براي راه اندازي آن پيش بيني مي شود تا مثل بسياري از شهرهاي پيشرو در توليد اين محصول در استان هاي خراسان رضوي و جنوبي از مزاياي آن كشاورزان شهرستان برخودار شوند.
قاسم زاده گفت: با راه اندازي اين بازارچه، همه كشاورزان مي تواند به آساني از قيمت روزانه اين محصول بي واسطه مطلع شوند.
وي از برگزاري جشنواره زعفران شهرستان در 6 يا 9 آبان ماه درتنها واحد فرآوري حال حاضر اين محصول خبرداد.
سطح زير كشت زعفران شهرستان فاروج امسال به 1950 هكتار رسيده كه از اين مقدار1600 هكتار آن بارور است و در شهرستان عملكرد در هر هكتار، 7 كيلو گرم سرگل و 560 كيلو گرم گل است كه پيش بيني مي شود امسال 11.2تن سرگل و 896 تن گل برداشت شود.
سال گدشته در شهرستان 570 تن گل و 7 تن سرگل برداشت شد.
اخبار خراسان شمالي را در كانال تلگرامي اخبار ايرنا خراسان شمالي به نشاني 🆔 @IRNABOJNURD پيگيري كنيد.
7187/ 6042 خبرنگار: مرضيه مهربان** انتشاردهنده: سيدحسين قدسي
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۴
فاروج- ايرنا- بخشدار مركزي فاروج گفت: با توجه به قرار داشتن در زمان برداشت زعفران، بازارچه براي عرضه تروند اين محصول وبا رويكرد حذف دلالان در شهرستان راه اندازي مي شود.