همدان- ایرنا- رئیس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام كشور گفت: روزانه به طور میانگین یك میلیون و 200 هزار ورزشكار از باشگاه های بدنسازی فعال در سطح استان های كشور استفاده می كنند.

ناصر پورعلی فرد پنجشنبه شب در پایان نشست وزیر ورزش و جوانان با روسای فدراسیون های ورزشی در همدان، در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار كرد: هم اینك 12 هزار باشگاه بدنسازی در كشور فعالیت دارند كه به طور میانگین روزانه یكصد نفر در هر یك از باشگاه ها تمرین می كنند و به عبارتی یك میلیون 200 هزار ایرانی فعالیت روزانه را در این باشگاه ها دارند.
وی اضافه كرد: ورزش بدنسازی و پرورش اندام جزو رشته های پرطرفدار در كشور محسوب می شود كه علاوه بر رشد قابل توجه در عرصه قهرمانی، در بخش همگانی نیز جهش قابل توجهی دارد.
وی بیان كرد: ورزش همگانی این نیست كه ورزشكار در دل كوه و طبیعت به فعالیت بپردازد، بلكه در هر مكانی كه شرایط تمرین باشد، همگانی شدن ورزش شكل گرفته است.

***فعالیت 200 هزارر ورزشكار سازمان یافته در حوزه بدنسازی
پورعلی فرد با اشاره به اینكه هم اكنون 200 هزار ورزشكار به صورت سازمان یافته تحت پوشش فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام كشور فعالیت دارند، اظهار كرد: امسال به دلیل یكساله شدن بیمه های ورزشی، با افت تعداد ورزشكاران سازمان یافته مواجه هستیم، اما فعالیت ها بیشتر شده است.
وی با انتقاد از برخی ها كه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام را در مظان دوپینگ قرار می دهند، گفت: ملی پوشان زیر مجموعه فدارسیون در سال های اخیر بدون حتی یك بار مثبت شدن آزمایش های خود، با افتخار به كسب مدال های قهرمانی در سطوح بین المللی می درخشند.
پورعلی فرد افزود: فدراسیون ما برخلاف دیدگاه ها در مظان اتهام است و در حالیكه قبل از اعزام ملی پوشان به رقابت های بین المللی بادی كلاسیك و فیزیك، فدراسیون نسبت به انجام آزمایش دوپینگ اقدام می كند.
وی اضافه كرد: حتی ملی پوشانی كه برای حضور در رقابت های بین المللی بادی بیلدینگ اعزام می شوند، یك ماه زودتر از سوی عوامل رقابت ها آزمایش می شوند ضمن اینكه قبل و بعد از برگزاری مسابقه نیز ملزم به انجام آزمایش دوپینگ هستند.
وی تصریح كرد: بنابراین با خیال آسوده اعلام می كنیم كه فدراسیون در این زمینه در عرصه ملی موفق بوده است؛ اما در باشگاه های خصوصی سطح استان ها نیز نظارت از توان هیات های بدنسازی و پرورش اندام خارج است و می طلبد دستگاه های ورزش نیز با نیروی انسانی لازم و كارشناسان خبره نسبت به این موضوع رسیدگی كنند.
وی یادآور شد: البته مخالف برخوردهایی هستم كه باشگاه های خصوصی كه با سرمایه خود كسب و كاری را در ورزش ایجاد كرده اند، دلسرد شوند؛ بلكه خود ورزشكار در معضل دوپینگ مقصر بوده و نیاز است با برگزاری دوره های علمی و تخصصی، نسبت به آگاه سازی آنها اقدام شود.
وی با تمجید عملكرد هیات بدنسازی و پرروش اندام همدان در توسعه این ورزش و پرورش استعدادها، گفت: همدان یكی از قطب های اصلی در مدال آوری های بین المللی به شمار می رود و بدون حاشیه، در توسعه این رشته و حضور مستمر در تیم های ملی موفق عمل كرده است.
7520/2090 /
خبرنگار: میثم ناصرنژاد** انتشار دهنده: زارع كندجانی