تهران- ايرنا- ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي معاونت علمي با هدف تامين زيرساخت ها در اين حوزه از برنامه‌هاي دانشجويي و دانش‌آموزي حمايت مي كند.

به گزارش روز دوشنبه معاونت علمي از مركز معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، كمال خرازي درباره برنامه هاي اين ستاد به منظور توسعه علوم شناختي اظهار داشت: ستاد برنامه هاي متنوعي در سطوح دانش آموزي و دانشجويي دارد، چرا كه آشنايي با اين حوزه خصوصا در دوران دانش آموزي و دانشجويي نقش مهمي را در توسعه نيروي انساني براي آينده ايفا خواهد كرد. در اين زمينه مي توان به برگزاري دوره هاي ترويجي و آموزشي مختلف در دانشگاه ها اشاره كرد. در اين دوره ها زمينه آشنايي دانش آموزان و دانشجويان با حوزه علوم شناختي فراهم مي شود تا آگاهانه گرايش آينده خود براي ادامه تحصيل را انتخاب كنند.
دبير ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي معاونت علمي گفت: حمايت ستاد از دانشجويان دوره دكتري جهت شركت در كنگره هاي معتبر، حمايت از دانشجويان براي انجام رساله دكتري خود زير نظر مشترك اساتيد برجسته داخلي خارجي و گذراندن دوره هاي آموزشي اساتيد در خارج از كشور از ديگر برنامه هاي ستاد است.
دبير ستاد توسعه علوم و فناوري هاي شناختي تعامل متخصصان حوزه هاي مختلف علمي را از ويژگي هاي علوم شناختي ذكر كرد و ادامه داد: اجراي تحقيقات پيشتاز گروهي در حوزه شناختي يكي از لوازم توسعه اين دانش و فناوري است و در حال حاضر نيز اساتيد و متخصصاني كه در مرزهاي دانش مشغول تحقيق هستند با تشكيل گروهي متشكل از متخصصان رشته هاي ذيربط كار خود را پيش ميبرند و ستاد نيز خود را موظف مي داند به عنوان يك اولويت از طرح هاي پيشتاز گروهي كه در آن متخصصان رشته هاي مختلف گرد هم جمع شده باشند، حمايت كند.
خرازي همچنين به تامين زيرساخت هاي لازم در كشور براي انجام تحقيق در حوزه شناختي اشاره كرد و گفت: محققان براي انجام تحقيقات خود نيازمند تجهيزات آزمايشگاهي هستند و ستاد در اين راستا از تجهيز آزمايشگاه هاي دانشگاهي براي انجام پروژه هاي مصوب حمايت مي كند. راه اندازي آزمايشگاه ملي نقشه برداري مغز نيز از ديگر اقداماتي است كه براي رفع نيازهاي محققان كشور به تجهيزات آزمايشگاهي انجام گرفته است.
وي همچنين بيان كرد: ستاد علوم شناختي با روش هاي مختلف برنامه توسعه اين حوزه را در دستور كار خود دارد و خوشبختانه در اساتيد، دانشجويان و دانش آموزان انگيزه فراواني براي فعاليت در اين حوزه وجود دارد و اين مسئله نشان مي دهد كه استعدادهاي سرشاري در كشور ما وجود دارد كه اگر مورد حمايت قرار گيرد و زيرساختهاي آن فراهم شود مي توان در اين حوزه نيز همچون ساير حوزه هاي علمي به پيشرفت هاي قابل توجهي نايل آييم.
علمي9031 *
خبرنگار: عادل پازيار * انتشار:محتشمي پور

براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me