اراك - ايرنا - استاندار استان مركزي گفت: مجموعه مديريت اين استان در احياي حيات اقتصادي كارخانه هپكو اراك و تثبيت بازار فروش اين واحد صنعتي مادر تخصصي تاكيد ويژه دارد و از هيچ كوششي در اين راستا دريغ ندارد.

به گزارش ايرنا، سيدعلي آقازاده روز يكشنبه در جريان بازديد از شركت هپكو اراك در گفت و گو با ايرنا افزود: حل مشكلات شركت هپكو نيازمند فهرست بندي كارشناسي و ارائه راهكار مناسب است و خانواده دولت در استان مركزي با جديت هر چه تمامتر پشتيبان اين واحد صنعتي و كارگران است.
وي ادامه داد: تيم مديريتي استان قصد ندارد با استفاده از گفتار درماني فرصت را از دست بدهد بلكه با تمام توان و بهره گيري از ظرفيت هاي انساني كارآمد هم در درون شركت و هم در بيرون به دنبال ارائه راهكار موثر در حل مشكلات اين واحد مادر تخصصي است.
استاندار استان مركزي بيان كرد: هپكوي اراك در سال 1386 به بخش خصوصي واگذار شد و اين در شرايطي است كه در همان سال اول نيز ميزان چشمگيري سود خالص داشت واين مهم نشان مي دهد در صورت راه اندازي مجدد اين شركت مي توان در مدت زماني كوتاه با راهبردهاي هدفمند به شرايط سود دهي و رونق در توليد رسيد.
وي بيان كرد: نشست مراجع ذيصلاح استان در روز گذشته در خصوص هپكو تصميمات مهمي در پي داشت كه بخشي از آن بايد در درون استان و بخشي با مشاركت دولت و وزارتخانه ها پيگيري شود.
آقازاده اضافه كرد: با وجود اينكه بازگرداندن مسئوليت هيكو به دولت در شرايط نامناسب مالي كشور دشوار است، اما اين مهم يكي از تصميمات پيشنهادي است و در صورتي كه تنها راه احياي هپكو اين مهم باشد با تمام توان و با مراجعه به همه وزارتخانه هاي مربوطه مسئله دنبال مي شود.
وي گفت: مديريت ارشد استان مركزي با تمام توان به دنبال حل مشكلات شركت هپكو است و در اين وضعيت انتظار مي رود كارگران نيز صبور باشند و از اقداماتي كه تصميم گيري هاي اصلي را تحت الشعاع قرار مي دهد ، بپرهيزند و اجازه دهند خانواده دولت در استان مركزي با انگيزه كافي به دنبال حل اصولي مشكلات برود.
استاندار استان مركزي اضافه كرد: كارگران شركت هپكو بايد در اسرع وقت هفت نفر از همكاران خود را به عنوان نماينده تام الاختيار شركت به استانداري مركزي معرفي كنند تا در نشست هاي رسمي كه خارج از شركت و به خصوص در استانداري برگزار مي شود، زبان گوياي آنان باشند.
آقازاده افزود: نشست هاي تخصصي حل مشكلات هپكو اراك با حضور نمايندگان كارگران از امروز با قوت از سر گرفته مي شود و ظرف مدت يك هفته تصميم هاي نهايي اخذ خواهد شد و در شرايطي كه تغيير سهامدار و يا بازگرداندن اين واحد مادر تخصصي به دولت صلاح شركت باشد ، اقدامات انجام مي شود.
آقازاده بيان كرد: بايد همه راهكارهاي حل مشكلات هپكو را به سه يا چهار مسير اصلي منتهي كرد تا از بيراهه رفتن در اين زمينه پرهيز شود.
وي اضافه كرد: مسئولان و مديران دستگاه هاي اجرايي خادمان مردم هستند و اين مهم بايد از حرف و شعار خارج شده و در عمل با خدمت صادقانه نمود يابد.
رئيس شوراي كارگري شركت هپكو نيز گفت: همه خواسته هاي كارگران اين واحد صنعتي پرداخت حقوق و معوقات نيست بلكه احيا و حفظ حيات اقتصادي اين شركت نخستين مطالبه آنان از مسئولان است.
رضا عبدلي افزود: هپكوي اراك روزگاري نه چندان دور يك نشان تجاري آبرومند براي ايران اسلامي بود كه در حال حاضر به دليل انبوهي از مشكلات به حالت نيمه تعطيل درآمده است.
وي افزود: پيش از واگذاري كارخانه هپكو به بخش خصوصي بيش از 2 هزار كارگر در اين شركت مشغول به كار بودند اما اكنون شمار كارگرانبه كمتر از 900 نفر رسيده است.
رئيس شوراي كارگري شركت هپكو اظهار كرد: سكوت در بيشتر قسمت هاي اين واحد صنعتي مادرحكمفرما شده و انتظار مي رود مسئولان نسبت به اين مهم چاره انديشي كنند.
شركت مهندسي و توليد ماشين آلات راهسازي، معدني و كشاورزي هپكو اراك در سال 1386 فعاليت رسمي و جدي خود را به عنوان بزرگترين شركت اقماري شركت توليد تجهيزات سنگين - هپكو با هدف استفاده بهينه از ظرفيت هاي بالقوه مهندسي و توليدي آغاز كرد.
رويكرد اين شركت توليد ماشين آلات راهسازي و مشاركت فعال در انجام پروژه هاي بزرگ كشور در زمينه هاي نيروگاهي، نفت و گاز و صنايع بزرگ است.
اين شركت بهمن ماه سال گذشته به سهامدار جديد(اسدالله احمد پور) واگذار شد و وي نيز از ارديبهشت امسال فعاليت خود را به طور رسمي در شركت آغاز كرد.

3017/ 6013/خبرنگار: مصطفي مجللي***انتشاردهنده:مژگان حيدري