اروميه- ايرنا- سرپرست صندوق كارآفريني اميد در آذربايجان غربي گفت: در نيمه نخست سال جاري 482 ميليارد و 600 ميليون ريال وام در قالب 2 هزار و 726 فقره تسهيلات ازدواج، اشتغال و وام ضروري در استان پرداخت شده است.

عليرضا آخوندزاده روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد 24 ميليارد و 400 ميليون ريال در قالب 236 فقره وام ازدواج، 214 ميليارد ريال در قالب 958 فقره در بخش سپرده هاي مردمي و 236 ميليارد ريال در قالب يكهزار و 365 فقره تسهيلات اشتغال
وي با اشاره به اينكه وام ضروري از جمله وام هاي اختصاصي در سفر رئيس جمهوري به اين استان است، اضافه كرد: در نيمه نخست سال جاري 167 فقره تسهيلات به مبلغ هفت ميليارد و 820 ميليون ريال در اين حوزه پرداخت شده است.
وي با بيان اينكه وام هاي اشتغال زايي پرداخت شده اين صندوق براي يكهزار و 797 نفر اشتغالزايي كرده است، اظهار كرد: 354 فقره در بخش اشتغال زايي خانگي، 859 فقره در بخش خويش فرمايي با اشتغال يك هزار و 31 نفر، 60 فقره تسهيلات كارفرمايي با اشتغال 240 نفر، 16 فقره تسهيلات پشتيباني با اشتغالزايي 96 نفر براي متقاضيان استان پرداخت شده است.
سرپرست صندوق كارآفريني اميد آذربايجان غرب با اشاره به مبالغ وام‌هاي پرداختي گفت: بيشتز وام هاي پرداختي اين صندق در بخش اشتغال بوده كه براي مشاغل خود اشتغالي 300 ميليون ريال، براي مشاغل خانگي 100 ميليون ريال و براي مشاغل كارفرمايي يك ميليارد ريال تسهيلات با نرخ سود چهار درصد پرداخت مي شود.
آخوندزاده با اشاره به فعاليت صندوق كارآفريني اميد در سطح استان افزود: تمامي شهرستان‌هاي استان به جز شهرستان شوط داراي شعبات اين صندوق است.
وي با اشاره به برنامه‌ها و اهداف اين صندوق افزود: احراي طرح هاي روستاي بدون بيكار، هر روستا يك طرح، خود اشتغالي، بومي گردي در روستاهاي استان براي استفاده از جاذبه هاي گردشگري و افزايش امرار و معاش روستاييان از اهم اهداف اين صندوق است تا بتواند از مهاجرت روستاييان به شهرها و توسعه حاشيه نشيني جلوگيري كند.
به گزارش ايرنا صندوق كارآفريني اميد، بر اساس رويكرد جديد حمايت ازكسب و كارهاي خرد بازارمحور با روش تامين مالي خرد، وظايف مهم و مغفول مانده اي را در زنجيره حمايت هاي دولتي از توليد در بخش خصوصي بر عهده خواهد داشت. براي تببين اين نقش، لازم است با نگاهي گذرا به تلاش هاي همسو با تاسيس چنين نهادهايي در كشورهاي همگن و روبه توسعه پرداخته شود.
هدف صندوق كارآفريني اميد تجهيز سپرده هاي خرد مردم و تلفيق آن با اعتبارات دولت، شناسايي جوانان واجد شرايط و توانمندسازي آنان و كمك در ايجاد كسب وكارهاي خرد كم سرمايه و كاربر با محوريت فعاليت هاي كارآفرينانه، نيازهاي منطقه اي، توسعه كسب و كارهاي IT محور؛ بر اساس شيوه هاي جهاني شبكه سازي كسب و كارهاي بازارمحور نظير خوشه ها و زنجيره هاي ارزش در كشور براي اطمينان از پايداري كسب و كارها و هدفمندي تسهيلات پرداختي مي باشد.
8135 / 2093 **خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشار دهنده: صابر چهرقاني