به گزارش ايرنا، نائب رئيس هيات وزنهبرداري آذربايجان غربي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: اين وزنه بردار با وجود آسيب ديدگي و جابجايي لگن توانست در حد مطلوب ظاهر شده و به مسابقات جهاني اعزام شود.
شاهرخ پيري ادامه داد: حضور ميري از شهر اروميه پس از گذشت ساليان سال در مسابقه معتبر جهاني بزرگسالان، افتخاري براي آذربايجان غربي به شمار مي رود.
اين وزنه بردار 22 ساله اهل اروميه نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با اشاره به برگزاري اين مسابقات در پنجم آذر ماه سال جاري در كشور آمريكا گفت: اردوي تيم ملي براي آمادگي اين مسابقات از اوايل مرداد سال جاري آغاز شده است و تا اوايل آذرماه ادامه مي يابد.
وي اظهار كرد: تمرين هاي سختي را پشت سر گذاشته ام و با هدف كسب مدال افتخار به اين مسابقات اعزام مي شوم و اميدوارم بتوانم به نتيجه اي مطلوب مورد نظر برسم.
وي كه حدود هشت سال به صورت حرفه اي اين ورزش را دنبال كرده است، اظهار كرد: نخستين وزنه بردار جوان استان هستم كه در هفت سال گذشته عضو ثابت تيم ملي وزنه برداري بوده ام.
وي با اشاره به اينكه اين ورزش را از 14 سالگي آغاز كرده است، افزود: با توجه به علاقه اي كه به اين رشته ورزشي داشتم، وارد ميدان شدم و تا به امروز به صورت حرفه اي و با هدف كسب افتخار براي كشور و استان تلاش كرده ام.
وي ادامه داد: براي رقابت هاي آسيايي تركمنستان در ماه هاي گذشته، سخت تمرين كرده بودم و در سايه تداوم تمرين ها مقام سوم مسابقات وزنه برداي داخل سالن آسيا را كه يكي از مهمترين و با ارزش ترين مدالهاست، بدست آوردم.
وي حمايت هاي خانواده و انجام تمرين هاي سخت زيرنظر مربيان مجرب تيم ملي را رمز موفقيت خود عنوان كرد و افزود: اگر روزانه چندين بار با خانواده در تماس نباشم، نمي توانم تمرين كنيم زيرا شادي پدر و مادرم والاترين ارزش و انگيزه براي حضور من در مسابقات است.
وي ادامه داد: پدر و مادرم در اين راه من را حمايت و پشتيباني كامل كرده اند و در برخي موارد از خواسته و علايق خود گذشته اند تا علايق و امكانات ورزشي من را تامين كنند.
ميري ادامه داد: آذربايجان غربي داراي ظرفيت هاي ارزشمندي در رشته وزنه برداري در سطح استان است و مي تواند نمايندگان بيشتري را در تيم ملي داشته باشد.
وي افزود: استعداد ورزشكاران اين رشته و امكانات هيات در استان بسيار بالاست و مشكل اصلي، نبود حامي مناسب در اين رشته ورزشي است.
اين وزنه بردار عضو تيم ملي اظهار كرد: حمايت هاي مسئولان استاني آذربايجان غربي از اين رشته بسيار ضعيف است و جا دارد از بابك مرادزاده، رئيس هيات استان و مربي بنده و همچنين شاهرخ پيري، نايب رئيس هيات استان نهايت تشكر و قدرداني را بكنم كه در اين مسير من را تنها نگذاشتند.
وي با اشاره به ركوردهايش، گفت: در تك ضرب 169 كيلوگرم و در 2 ضرب 210 كيلوگرم را به ثبت رسانده ام كه در يك ضرب 10 كيلو و در 2 ضرب هفت كيلوگرم، كمتر از ركورد جهاني است و سعي دارم خودم را به اين ركورد برسانم.
به گزارش ايرنا 'علي ميري' وزنه بردار دسته 85 كيلوگرم اهل اروميه با مهار 361 كيلوگرم وزنه در مجموع يك و 2 ضرب مقام سوم مسابقات وزنه برداري تركمنستان را كه در اواخر شهريور برگزار شده، به دست آورده است.
وزنهبرداري ورزشي است كه در آن ورزشكار هالتري با سنگينترين وزن ممكن را بالاي سر ميبرد، مسابقات وزنهبرداري در 2 رقابت يك ضرب و 2 ضرب انجام ميشود و در هر بخش وزنهبردار حق انجام سه حركت را دارد، موفقيت در وزنهبرداري فقط به قدرت بدني بستگي ندارد، تواناييهاي پرتابي بدن (قدرت انفجاري) براي اجراي سريع حركت در موفقيت وزنهبرداران نقش دارد و حركت هاي وزنهبرداري در مقايسه با حركت هاي قدرتي ديگر از جابجايي بيشتر و دامنه حركتي وسيع تري تشكيل ميشود.
اين ورزش از نخستين دوره بازيهاي المپيك (1896) جزو رشتههاي المپيكي بود اما وزنهبرداري زنان از المپيك 2000 سيدني وارد برنامه المپيك شد؛ اكنون وزنهبرداري در بخش مردان در هشت وزن و در زنان در هفت وزن برگزار ميشود.
8135/ 3072
** خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشار دهنده: عليرضا فولادي
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۸
اروميه- ايرنا- 'علي ميري' جوان اروميه اي عضو تيم ملي وزنه برداري جمهوري اسلامي ايران كه مقام سوم مسابقات وزنه برداري داخل سالن آسيا در تركمنستان را به دست آورده بود، براي نخستين بار به مسابقات وزنه برداري جهاني در آمريكا اعزام مي شود.