مهدي باقري روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: براساس قانون جرايم راهنمائي و رانندگي جريمه استفاده از تلفن همراه در كلانشهر ها، مراكز استان ها، جاده هاي بين شهري، مناطق آزاد تجاري و صنعتي 100 هزار تومان، ساير شهرها 80 هزار تومان و در روستاها و راه هاي روستايي 40 هزار تومان است.
وي اضافه كرد: ارتكاب تخلف استفاده از تلفن همراه حين رانندگي براي رانندگان خودروهاي شخصي سه نمره منفي و براي رانندگان وسايل نقليه عمومي و سنگين پنج نمره منفي به دنبال دارد.
وي برخورد با خودروي جلويي و يا با شي ثابت در جاده ، انحراف به چپ و يا خروج از جاده و واژگوني را از پيامدهاي مشاهده شده رانندگاني كه درحين رانندگي از تلفن همراه استفاده مي كنند، برشمرد.
وي تصريح كرد: بر اساس بررسي هاي صورت گرفته ،صحبت كردن با تلفن 30 درصد و خواندن پيامك و نوشتن و ارسال آن نيز تا 90 درصد ذهن راننده را از رانندگي منحرف مي كند.
رئيس راهنمايي و رانندگي استان مازندران گفت: هر چند آمار رسمي از تصادفات منجر به مرگ و جرح ناشي از استفاده از تلفن همراه حين رانندگي وجود ندارد ، اما بررسي هاي نشان مي دهد كه علت بيشتر تصادفات استفاده از همين مورد است.
**جريمه 22هزار راننده در مازندران كه كمربندي ايمني را نبسته اند
باقري در بخش ديگري با بيان اينكه هنوز رانندگاني هستند كه به مقررات بستن كمربند ايمني بي توجهي مي كنند، گفت: در سال جاري 22هزار نفر به دليل نبستن كمربند ايمني اعمال قانون و جريمه شدند.
وي در بخش ديگري به كاهش 13درصدي تصادفات منجر به مرگ و 17درصدي منجر به جرح در هفت ماهه امسال در مازندران اشاره كرد و بيان داشت: رعايت قانون و مقررات راهنمايي و رانندگي همواره مورد تاكيد است تا بتوانيم به عدد صفر مرگ و مير ناشي از تصادفات برسيم.
خبرنگار: سيد رضا هاشمي كروئي ** انتشار دهنده: محسن حسن نيا
6990/1899
تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۶
ساري- ايرنا- رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان مازندران تخلف استفاده از تلفن همراه حين رانندگي را به عنوان يكي از تخلفات حادثه ساز منجر به فوت و جرح در چند سال اخير نام برد و گفت: درهفت ماهه امسال 17هزارو 40نفر نسبت به اين تخلف اعمال قانون شدند.