يوسرن سال 2016 با هدف گسترش آموزش و پژوهش علمي اخلاق محور و بشر دوستانه و پيشرفت علم براي اهداف غيرنظامي و مصالح عمومي در دنيا در تمام رشته علمي ايجاد شد.
اجراي پروژه هاي علمي بين المللي، بين رشته اي و ايجاد بستري براي ارتباط بهتر ميان پژوهشگران جوان و دانشمندان مجرب در تمام دنيا از برنامه هاي پيش روي اين شبكه است.
ايران در يك دوره سه ساله رياست شبكه يوسرن را به عهده دارد و مي تواند دو دوره متوالي سه ساله مسئوليت اين شبكه جهاني را داشته باشد.
دكتر نيما رضايي روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا افزود: پيشرفت در علوم مختلف از محورهاي اين همايش است كه محققان آخرين دستاوردهاي خود را در اين زمينه ارائه مي كنند.
وي به حضور بيش از 30 محقق ايراني در اين همايش اشاره كرد و گفت: اين محققان صاحب نام، مقالات خود را در اين رويداد علمي جهاني ارايه مي كنند.
به گفته رضايي، اين شبكه جهاني سالي يكبار اقدام به برگزاري همايش مي كند كه پارسال در تهران برگزار شد و امسال چهار دانشگاه اوكراين ميزبان اين همايش هستند و سال آينده هم در ايتاليا برگزار خواهد شد.
وي با اشاره به اين كه برنامه هاي اين شبكه جهاني محدود به كشورهاي خارجي نيست، گفت: در ايران هم برنامه هايي اجرا مي شود كه همايش 'فناوري هاي نوين در علوم مختلف' از جمله آنها است كه امسال در آمل برگزار شده است.
رئيس دومين كنگره جهاني يوسرن اظهار كرد: در اين همايش بحث هاي خوبي مطرح شده كه اميدواريم در آينده نزديك مردم از نتايج اين تحقيقات و پژوهش ها بهره مند شوند.
وي به تعداد اعضاي شبكه اشاره كرد و گفت: در حال حاضر بيش از 5 هزار و 500 نفر از بيش از 65 كشور عضو يوسرن هستند.
رضايي بيان كرد: بيش از 300 نفر از اين افراد، از دانشمندان يك درصد برتر دنيا هستند و 14 نفر هم برنده جايزه نوبل و 'ابل' در رشته هاي مختلف عضو شبكه جهاني آموزش و پژوهش علمي هستند.
وي با اشاره به اين كه بيشترين عضو در اين شبكه جهاني از حوزه پزشكي هستند، گفت: محققان در 22 رشته علمي به عضويت اين شبكه جهاني درآمده اند.
علمي ** 1201 **
خبرنگار: عبدالكريم جبارپور* انتشار: محتشمي پور
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۰
تهران- ايرنا- رئيس دومين كنگره جهاني يوسرن اظهار كرد: دومين كنگره شبكه جهاني آموزش و پژوهش علمي (يوسرن) روزهاي 17 تا 19 آبان مصادف با 8 تا 10 نوامبر در اوكراين با حضور محققان اقصي نقاط جهان برگزار مي شود.