به گزارش ايرنا ابراهيم غفاري روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار كرد : شيوع اين آسيب بزرگ ، به شكل گيري و گسترش ديگر مشكلات اجتماعي منجر شده و گرفتاري هاي زيادي را براي استان ايجاد خواهد كرد.
وي بيان كرد : يكي از تبعات رواج مصرف مواد مخدر در گلستان ، افزايش حاشيه نشيني در اين استان است كه كه گسترش آن در مقايسه با 10 سال گذشته سير صعودي داشته و به دومين آسيب اجتماعي استان تبديل شده است .
مديركل بهزيستي گلستان افزود : ديگر آسيب رو به رشد و نگران كننده استان ، طلاق است كه متاسفانه با افزايش چشمگير در سال هاي اخير ، لزوم برنامه ريزي و تلاش براي كاهش جدي آن را ضروري تر از هميشه كرده است.
وي به اقدامات اين اداره كل براي كاهش هر چه بيشتر اين آسيب ها اشاره كرد و گفت : ايجاد پايگاه هاي خدمات اجتماعي در مناطق حاشيه نشين ، آموزش و آگاه سازي براي پيشگيري و كاهش طلاق و حمايت از گسترش و فعاليت مراكز درمان اعتياد از جمله اين برنامه ها است .
غفاري ادامه داد : با هدف كاهش و پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و ارتقاي رفاه اجتماعي و معيشت مردم در مناطق حاشيه نشين و سكونتگاههاي غيررسمي ، پايگاههاي خدمات اجتماعي ايجاد شد كه توسط مردم منطقه و معتمدين محله و با نظارت و حمايت بهزيستي اداره مي شود.
مديركل بهزيستي گلستان گفت : همچنين براي جلوگيري و كاهش طلاق در استان، علاوه بر آموزش وآگاه سازي ، مقرر شد همه پروندههاي طلاق قبل از طرح در دادگستري به كلينيك هاي مددكاري ومراكز مشاوره بهزيستي ارجاع و مورد بررسي و مشاوره قرار گيرد كه تاكنون با اجراي آن بيش از 15 درصد اين پرونده ها به سازش منجر شده است.
وي به فعاليت مراكز ترك اعتياد در استان هم اشاره كرد و گفت : هم اينك 61 مركز درمان اعتياد سرپايي در گلستان فعال است و بيش از 7 هزار نفر در اين مراكز زير پوشش درمان قرار دارند.
3091 /1648
خبرنگار: ميثم محسني ** انتشار: پري سالارنيا
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶
گرگان – ايرنا – مديركل بهزيستي گلستان گفت : با وجود تلاش فراوان براي آگاه سازي از آسيب هاي مصرف مواد مخدر ، گلستان داراي رتبه دوم شيوع و مصرف مواد مخدر در كشور است.