شهركرد- ايرنا- مديركل تعزيرات حكومتي چهارمحال وبختياري از تشكيل 3 هزار و 388پرونده تخلف و رسيدگي به آن در تعزيرات حكومتي استان از ابتداي امسال تاكنون خبر داد.

به گزارش ايرنا، محمدرضا عمرون روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران استان افزود:تشكيل پرونده هاي تخلف در اين مدت نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد افزايش داشته است.
وي گفت: از ابتداي امسال 3 هزار و 461 پرونده تخلف در شعب تعزيرات حكومتي استان رسيدگي و مختومه شده است.
وي ميزان جريمه و محكوميت براي متخلفان در حوزه هاي مختلف كالا و خدمات، قاچاق كالا و بهداشت،دارو درمان را بيش از 142ميليارد و 870 ميليون ريال عنوان كرد و گفت: پر تكرارترين و بيشترين پرونده هاي تخلف تشكيل شده در تعزيرات حكومتي استان به دليل رعايت نكردن دستور العمل هاي بهداشتي، عدم درج قيمت، گرانفروشي، عدم ارائه فاكتور خريد، تقلب، عدم صدور فاكتور و نگهداري و عرضه كالاي قاچاق بوده است.
عمرون اظهاركرد: رسيدگي به تخلفات افراد در واحدهاي صنفي، تخلفات اقتصادي غير صنفي، تخلفات بهداشتي، درماني و دارويي، تخلفات قاچاق كالا و ارز و تجديد نظر خواهي از آراء صادره از مهم ترين وظايف تعزيرات حكومتي است.
وي گفت:امسال در حوزه بهداشت و درمان يكهزار و 187 فقره پرونده تشكيل شد كه بيشتر اين پرونده ها در زمينه دستور العمل هاي بهداشتي بوده است.
عمرون اظهار كرد: در حوزه كالا و خدمات نيز يكهزار و 746فقره پرونده و در حوزه قاچاق كالا و ارز نيز در اين مدت در استان 455فقره پرونده تشكيل شد.
وي گفت: در حوزه اجراي احكام تعزيرات حكومتي نيز در اين مدت 2هزار و 367 فقره پرونده تشكيل و 2 هزار و 256فغقره پرونده مختومه و بيش از 27 ميليارد ريال جريمه پرداخت شده است.
مديركل تعزيرات حكومتي استان افزود: براساس دستور العمل و برنامه هاي قبل سازمان تعزيرات حكومتي كشور مدت زمان رسيدگي به پرونده هاي تعزيرات حكومتي در حوزه كالا و خدمات 15 روز، بهداشت 15 روز و قاچاق كالاو ارز 30 روز بوده كه اين ميزان در استان چهارمحال وبختياري در حوزه كالا و خدمات 13روز، بهداشت و درمان 9 روز و قاچاق كالا و ارز 82 روز است.
وي، به مسير ترانزيت استان براي حمل قاچاق كالا اشاره كرد و گفت: بيشتر قاچاقچيان از استان هاي ديگر هستند و بايد پرونده هاي رسيدگي به استان هاي ديگر ارجاع داده شود كه اين امر يكي از دلايل زمانبر شدن زمان رسيدگي پرونده هاي قاچاق كالا و ارز در استان است.
به گفته وي ، از ابتداي امسال تاكنون يكهزار و200 گشت مشترك در تعزيرات حكومتي استان در قالب 198اكيپ با همكاري دستگاه هاي اجراي مختلف انجام شده است.
به گفته وي، در اين مدت 424 پرونده تخلف تشكيل و 359 واحد نيز تذكردريافت كردند.
وي از آغاز اجراي طرح نظارتي اربعين حسيني دراستان با هدف نظارت و كنترل پايانه هاي مسافربري و دفاتر خدمات مسافرتي و مراكز هواپيمايي خبر داد و اين طرح از روز پنجشنبه يازدهم آبانماه آغاز و تا پايان اين ماه ادامه دارد.
عمرون اظهار كرد: با اجراي اين طرح از وقوع تخلفات احتمالي در حوزه امنيت حمل و نقل و غذايي و سلامت و بهداشت زائران نظارت مي شود كه در صورت مشاهده تخلف با متخلفان برابر قانون برخورد مي شود.
وي از اجراي طرح بازرسي از جايگاه هاي سوخت نيز به عنوان يكي ديگر از طرح هاي نظارتي و بازرسي در دست اجراي تعزيرات حكومتي اشاره كرد و گفت: اين طرح از اول آبان ماه با همكاري شركت فراورده هاي نفتي، سازمان صنعت معدن و تجارت، تعزيرات حكومتي و اداره كل استاندارد در دست اجراست.
وي اظهار كرد: در اين طرح كه تا نيمه آبانماه در جايگاه هاي سوخت از نظر تست تلمبه و ها و همچنين كميت و كيفيت توزيع و كم فروشي و تخلف ارزيابي و بررسي مي شود.
وي با اشاره به اينكه تا كنون 8 جايگاه عرضه سوخت نظارت شده است هيچ گونه تخلفي تاكنون گزارش نشده است.
هم اكنون در شهرستان هاي شهركرد ،بروجن ،فارسان، لردگان و اردل شعب تعزيرات حكومتي فعال است كه به دليل كمبود نيروي شعب شهرستان هاي اردل و لردگان با نيروهاي شعب فارسان و بروجن تامين مي شود.
خبرنگار: سميه پناهنده**انتشار دهنده:محمود رئيسي
7360/2097