علي اصغر مجد روز چهارشنبه در گفت و گو با ايرنا افزود: از 50 روستاي دامغان فقط راه ارتباطي 30 روستاي اين شهرستان آسفالت است و بايد براي نوسازي راه هاي ساير روستاها در كمترين زمان ممكن اقدام كرد.
وي اظهارداشت : دسترسي مردم به راه هاي ارتباطي هموار يكي از دغدغه هاي اساسي مسوولان است و براساس برآوردهاي اوليه براي رفع اين مشكل شهرستان بيش از 200 ميليارد ريال اعتبار نياز است.
وي اضافه كرد : بيش از 300 كيلومتر از راه هاي دسترسي در شهرستان دامغان نياز به بازسازي دارد و يكي از علت هاي اساسي مهاجرت از مناطق روستايي به شهري نبود امكانات زيرساختي است.
فرماندار دامغان بابيان اين كه اين شهرستان ظرفيت هاي قابل توجه اي در بخش گردشگري دارد، خاطرنشان كرد: راه هاي ارتباطي يكي از علت هاي در افزايش اشتغال و رونق كسب و كار در مناطق روستايي است.
مجد ادامه داد : در دولت تدبير و اميد بيش از 100 كيلومتر از راه هاي دسترسي مناطق روستايي و شهري دامغان آسفالت شد و در چهار سال آينده هم با تخصيص به موقع اعتبار بازسازي بيش از 200 كيلومتر ديگر در دستور كار قرار دارد.
فرماندار دامغان تصريح كرد : روستاي هاي تويه و دروار در اين شهرستان با وجود ظرفيت هاي قابل توجه گردشگري و با بيش از 300 نفر خانوار از راه هاي دسترسي امن محروم است كه بايد مسوولان دستگاه هاي اجرايي مربوط براي آسفالت جاده هاي اين منطقه اقدام كنند.
شهرستان دامغان بيش از 90 هزار نفر جمعيت دارد.
به گزارش ايرنا، 660 كيلومتر از بزرگراه 860 كيلومتري تهران- مشهد در استان سمنان واقع شده است، استان سمنان با 97 هزار و 491 كيلومتر مربع وسعت رتبه ششم را در بين ديگر استان هاي كشور به لحاظ وسعت دارد.
7339/6026
*خبرنگار: محمدرضا يوسف نژاد **انتشار دهنده : جانعلي فتحي
براي آگاهي از تازهترين اخبار و رويدادها در استان سمنان به نشاني IRNASEMNAN@ كانال اخبار ايرنا سمنان مراجعه كنيد.
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۵
سمنان- ايرنا- فرماندار دامغان گفت : 20 درصد از جاده هاي روستايي و شهري اين شهرستان غيرقابل تردد است و نياز به بازسازي و تعميرات زيرساختي دارد.