زاهدان- ایرنا- خبرنگار شهید مدافع حرم «محسن خزائی» با نوع نگاه و اراده قابل ستایش اش در انتشار اخبار مقاومت مردم سوریه، سمبل روایتگران مقاومت شد و نشان داد كه ملت ایران چه در جبهه های جنگ سخت و چه در جنگ نرم مردانه در مقابل دشمنان ایستاده و در راه حفظ ارزشها از تقدیم جان ابایی ندارند.

به گزارش ایرنا شهید خزائی سند افتخار مردم شیعه و سنی ایران اسلامی به ویژه استان سیستان و بلوچستان است كه با پیروی از اهل بیت(ع) و حضوری مقتدرانه در خط مقدم جبهه های نبرد مدافعان حرم با نوكران استكبار و استبداد ضمن به تصویر كشیدن جنایات داعش، روایتگری شایسته از لحظه لحظه پیروزیهای رزمندگان اسلام بود.
شهید محسن خزائی خون نگاری از خطه سیستان و بلوچستان كه حضور در جمع مدافعان حرم و شهادت را افتخاری بزرگ می دانست و به گفته محمود دولت كردستانی مدیركل صدا و سیما مركز سیستان و بلوچستان، با وجود پایان یافتن ماموریت شهید محسن و اصرار مدیران صدا و سیما بر بازگشت به ایران، وی آنقدر بر ماندن پافشاری كرد تا بالاخره با نوشیدن شربت شهادت به آرزوی دیرینه خود رسید.
رئیس خبرگزاری جمهوری اسلامی مركز سیستان و بلوچستان كه چند سالی افتخار همكاری با شهید محسن خزائی را دارد، گفت: آخرین دیدارم با شهید محسن در فرودگاه زاهدان بود كه به اتفاق عازم تهران شدیم، در داخل هواپیما چنان با شور و هیجان خاطرات تلخ و شیرین خود را در سوریه بازگو می كرد كه خیلی مشتاق همراهی وی شدم اما این افتخار نصیب نشد.
حیدر سرایانی افزود: هنگام خداحافظی در فرودگاه تهران آنچنان گرم مرا در آغوش گرفت كه تاكنون او را اینگونه ندیده بودم، گفت من كه می روم و شهید می شوم تو به فكر خودت باش، گفتم اگر شهید شدی شفاعتم می كنی، با خنده و شوخی گفت: خیلی از بچه ها (دوستان) این درخواست را كرده اند اسم تو را هم در لیست اضافه می كنم.
شهید خزائی همواره بر وحدت و انسجام امت اسلامی تاكید می كرد و می گفت: اگر مسلمانان همچون ملت ایران با هم متحد شوند هیچ قدرتی توان ظلم و تعدی و تجاوز به كشورهای اسلامی را نخواهد داشت.
شهید محسن خزائی 15 آذر سال 51 در خانواده ای مذهبی كه ذاكر اهل بیت(ع) بودند به دنیا آمد و سال 74 به عنوان متصدی صدا فعالیت خود را در صدا و سیما آغاز كرد و به دلیل شور و نشاط خاصی كه در برنامه های جوان ایجاد می كرد و با جوانان ارتباط زیادی داشت به عنوان مدیر باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان انتخاب شد.
اوج كار این شهید زمانی بود كه جریان تكفیری گروهك جندالشیطان در جنوب شرق فعال شده بود به طوری كه یك بار از كمین گروهك تكفیری در حادثه تروریستی تاسوكی نجات یافت.
موفقیت های شهید خزائی در باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان منجر به انتخابش به عنوان مدیر خبر استان گیلان شد و پس از فعالیت های تخصصی و حرفه ای خبر، عشق دفاع از حرم وی را به سوریه كشاند.
این شهید بزرگوار در سوریه بعد از هر گزارش خبری خود در میان رزمندگان مقاومت مداحی اهل بیت(ع) را می كرد.
گروه خبری خبرگزاری صدا و سیما به همراه سایر رسانه ها برای پوشش آخرین وضعیت میدان نبرد و پیشروی رزمندگان در منطقه منیان در غرب شهر حلب حضور داشت كه تروریست ها با خمپاره این گروه را مورد حمله قرار دادند كه شهید خزائی 22 آبان سال 95 در اثر اصابت تركش ناشی از انفجار خمپاره به ناحیه سر به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
به گفته مریم رخشانی همسر شهید خزائی؛ وی به آرزوی دیرین خود كه همان شهادت بود رسید و با وجود گذشت یك سال از شهادتش همچنان یاد و خاطره اش در دل خانواده، دوستان و مردم ایران زنده است.
همسر شهید خزائی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان كرد: در ابتدا این شهید بزرگوار با هدف زیارت به سوریه رفت كه در تماس با مسئول نهاد نمایندگی رهبری در آن كشور و مشاهده كمبود نیروهای فرهنگی تصمیم گرفت برای تقویت فعالیت های فرهنگی در سوریه بماند.
وی ادامه داد: این شهید از سال 90 به عنوان مسئول امور اداری و فرهنگی نهاد نمایندگی رهبری و شبكه خبر در سوریه فعالیت خود را آغاز كرد و در كنار این فعالیت ها هیچگاه خدمت رسانی به مردم محروم و نیازمند را فراموش نكرده بود.
رخشانی گفت: شهید خزائی زمانی كه در ایران هم بود همواره سركشی از خانواده شهدا و نیازمند را جزو وظایف خود می دانست.
وی افزود: با وجود فاصله زیاد سه تا چهار ماه هر مرحله حضور این شهید در جمع خانواده بعد از استقرار در سوریه، در همین مدت كوتاه 10 تا 15 روز بودن در كنار خانواده نیز از پیگیری اخبار غافل نمی شد و همواره بیقرار رفتن بود.
وی اظهار داشت: حاصل ازدواجم با شهید محسن سه فرزند به نام های محمدهادی متولد 75، محمدمهدی متولد 81 و زینب متولد 92 است كه تلاش می كنم از بزرگترین فرزندم تا زینب چهار ساله همواره با یاد و خاطره پدرشان، راه و روش شهید را ادامه دهند.
مریم رخشانی گفت: بیقراری در چهره این شهید در زمان حضور در جمع خانواده به وضوح مشهود بود و من نیز با توجه به قبولی اعتقاداتش همواره پیشتیبانش بودم و شهادت را سعادتی بزرگ می دانستم كه خداوند پس از پنج سال نصیب وی كرد.
شهید خزائی چه در محله زندگی و چه محیط كار دوستان زیادی داشت به واسطه صوت زیبایش در تكیه و هیات های حسینی مداحی و بسیاری از جوانان را شیفته خود می كرد.
در محل كار بسیاری از خبرنگاران دوست داشتند با وی همكاری كنند برخورد دوستانه و جذابیت شهید هیچگاه از ذهن همكارانش محو نمی شود.
چند نفر از خبرنگاران باشگاه خبرنگاران جوان و خبرگزاری صدا و سیما سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار ایرنا همكاری با این شهید را افتخار خود می دانند و در وصف خوبی ها و داشتن اعتقادات قوی مذهبی برای كمك به هم نوع و تلاش برای فعالیت در عرصه اطلاع رسانی را از ویژگیهای شهید خزائی عنوان كردند.
مدیركل صدا و سیمای مركز سیستان و بلوچستان گفت: نخستین سالگرد شهید راوی مقاومت «محسن خزائی» 22 آبان /فردا/ با حضور مهمانان كشوری و استانی در حسینیه عاشقان ثارالله(ع) زاهدان برگزار می شود.
محمود دولت كردستانی اظهار داشت: انسان هایی مانند محسن خزائی خبرنگار شهید مدافع حرم سبب روسفیدی اصحاب رسانه و الگویی شایسته برای خبرنگاران هستند.
وی افزود: شهید خزائی آنقدر بر ماندن در سوریه و انتشار اخبار مقاومت اصرار كرد تا بعد از گذشت پنج سال حضور، آبان سال گذشته به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشاردهنده: حیدر سرایانی