به گزارش ایرنا از سازمان غذا و دارو «منوچهر دادگرنژاد» تأكید كرد: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی در معابر با اصول بهداشتی مغایرت دارد؛ همه مراحل فرآوری مواد غذایی، باید تحت اصول سلامت محور صورت گیرد.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ای دركمیته سیب استان آذربایجان غربی به منظور پیشگیری از معضلات بهداشتی احتمالی، ادامه داد: بنا به پیشنهادهای كارشناسی مدیران معاونت غذا و دارو، مقرر شد این محصولات در محل باغ، داخل جعبه، جمع آوری و به سمت كارخانه های كنسانتره حمل شود.
وی ادامه داد: پیشنهاد دیگر این بود كه سیب های صنعتی با جعبه جمع آوری شده و سپس حمل و تخلیه آنها در خودروهای مستقر صورت گیرد و سپس برای فرآوری به كارخانه ها، حمل شود.
این مقام مسؤول در اداره كل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: حتی برای اخذ نتایج بهتر تصمیمات اخذ شده ، مقرر شد كه اعضای حاضر در كمیته سیب استان ، نسبت به اطلاع رسانی محیطی و موثر از طریق رسانه های جمعی اقدامات مناسب انجام دهند.
دادگرنژاد در پایان یادآور شد: عدم رعایت ضوابط بهداشتی در فرآوری محصول در هر مرحله ای، تخلف به حساب می آید و كارشناسان در معاونت های غذا و دارو ملزم هستند درصورت مشاهده چنین مواردی برابر قانون نسبت به جمع آوری و امحای آن اقدام كنند.
اجتمام**9185**1418
تنظیم كننده: سادات حسینی خواه **ناشر: مریم برزآبادی
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ - ۱۳:۱۳
تهران- ایرنا- مقام اداره كل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو با اشاره به سیب های پادرختی مورد استفاده در تولید كنسانتره و آبمیوه گفت: جمع آوری و انباشت سیب صنعتی یا اصطلاحاً سیب زیردرختی به صورت فله ای به علت مشكلات بهداشتی و تهدید سلامت جامعه، ممنوع است.