«محمد اصغر زاده» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در دهلی نو افزود: هند برای شركت های ایرانی قوانین سخت گمركی اتخاذ كرده است درحالی كه این قوانین برای كشورهای دیگر مانند افغانستان و تایلند بسیار آسان تر است.
وی تصریح كرد: شركت های ایرانی برای هر متر مكعب غرفه باید 450 دلار پرداخت كنند اما كشوری مانند افغانستان یك سوم این هزینه را پرداخت می كند.
وی با تاكید بر اینكه دولت ایران باید حمایت بیشتری از بخش خصوصی داشته باشد ، اضافه كرد: دولت باید در حمایت از تولید كنندگان ایرانی با دولت هند مذاكره كند تا شركت های بیشتری بتوانند در اینگونه نمایشگاه ها شركت كنند. رهبر معظم انقلاب سال جاری را سال اقتصاد مقاومتی خوانده اند و در این راستا تولید كنندگان بخش خصوصی ایران به حمایت های بیشتر دولت نیاز دارند.
اصغر زاده در مورد میزان استقبال مردم از غرفه های ایران در نمایشگاه بین المللی دهلی نو گفت: صنایع دستی ایران بسیار محبوب است و در تمام جهان شناخته شده است. روزانه صد ها نفر از غرفه های ایران دیدار می كنند و محصولات ما را خریداری می كنند. هند یك بازار بسیار بزرگ است، ما می توانیم كالای ایرانی را در به این بازار بزرگ معرفی كنیم. ما نیازمند یك رابط شركت های ایرانی و مصرف كننده های هندی هستیم كه این رابط باید دولت و سفارت خانه ایران باشد.
در نمایشگاه امسال دهلی، تجار ایرانی با محصولاتی همچون پسته ،آجیل ،زعفران، خرما، عسل و سنگ های قیمتی در نمایشگاه شركت كرده اند.
سی و هفتمین نمایشگاه بین المللی دهلی نو به مدت دو هفته (14 تا 27 نوامبر) در محل نمایشگاه های دائمی در پراگتی میدان دهلی نو در حال برگزاری است.
در این نمایشگاه سه هزار شركت از 22 كشور جهان از جمله ایران محصولات خود را در زمینه فناوری ،بازرگانی، صنایع دستی،مواد غذایی و دیگر محصولات در معرض دید بازدید كنندگان قرار داده اند.
**267 *1663**انتشار دهنده: خسرو حسینی
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
دهلی نو - ایرنا - سرپرست شركت های ایرانی حاضر در سی و هفتمین نمایشگاه بین المللی بازرگانی دهلی نو گفت: عوارض بالای گمركی هند و محدودیت های ایجاد شده به شركت های ایرانی در این نمایشگاه ضرر می رساند.