شیراز-ایرنا-امام جمعه موقت شیراز گفت: همه مسئولان و دولت فداكارانه به كمك مردم زلزله زده كرمانشاه آمده اند و مردم هم در قبال هموطنان خود مسئولیت دارند و باید به یاری زلزله زدگان بشتابند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد حسن مرادی در خطبه های نماز جمعه شیراز، كرمانشاه را گهواره تمدن در گذشته دانست و جانفشانی های مردم این خطه در ادوار مختلف، خصوصا دوران دفاع مقدس را یادآور شد.
وی ادامه داد:در حال حاضر مردم مصیبت دیده كرمانشاه به اقلامی مانند دارو،پتو،غذا، وسایل گرم كننده و سایر موارد نیاز دارند كه امیدوارم همه مردم كمك كنند تا از درد این مصیبت كاسته شود.
امام جمعه موقت شیراز زلزله را امری طبیعی دانست و اضافه كرد:از حدود 45 بلای طبیعی شناخته شده در جهان 35 مورد آن در ایران بروز و سابقه دارد و متاسفانه بطور میانگین هر ده سال یكبار در كشور شاهد زلزله ای ویرانگر هستیم.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 كیلومتری بخش ازگله، 32 كیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مركز كرمانشاه رخ داد كه بر اساس اعلام مسئولان تا كنون (ظهرجمعه) 436 كشته و 10 هزار و 179 مصدوم در استان داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و یك هزار و 950 روستای استان كرمانشاه خسارت وارده كرده و طبق برآورد اولیه 31 هزار واحد مسكونی شهری و روستایی آسیب كلی و جزئی دیده است
حجت الاسلام مرادی در قسمتی دیگر از خطبه های نماز جمعه امروز به آغاز هفته بسیج اشاره كرد و هدف از تشكیل آن را حفظ و حراست از دستاوردهای انقلاب،جذب نیروهای مردمی و حفظ استقلال كشور عنوان و بیان كرد: خوشبختانه این شجره طیبه در حال گسترش در دیگر كشورهای دنیاست همانگونه كه درعراق ودر لبنان نیز بسیج مردمی تشكیل شده است.
وی بر لزوم توجه به آسیب های اجتماعی تاكید كرد و ادامه داد: رهبری از 25 سال پیش به صورت مداوم در مورد برخی آسیب ها اخطار داده اند كه باید به موضوع توجه ویژه شود البته خوشبختانه دولت و مجلس اخیرا برای حل برخی آسیب های اجتماعی دست به كار شده اند.
امام جمعه موقت شیراز افزود: روح برخی افراد جامعه به خاطر فضا مجازی بیمار شده است ،باید همانگونه كه انسان به غذای جسم توجه می كند به تغذیه روح نیز دقت داشته باشد و هر مساله ای را در فضای مجازی به راحتی قبول نكند.
وی به رحلت پیامبر اعظم و امام حسن مجتبی(ع) و همچنین تغییراتی كه پیامبر در روابط اجتماعی ، خانوادگی و سبك زندگی بوجود آورد اشاره كرد و گفت: ارتباطات كلامی بین افراد خانواده در جامعه ما كاهش پیدا كرده و فضای مجازی و تلویزیون جای رابطه كلامی در خانواده ها را گرفته و به همین دلیل متاسفانه از هر پنج ازدواج در كشور ما یكی منجر به طلاق می شود.
خبرنگار: محمدامین افشارپور ** انتشار دهنده: غلامرضا مالك زاده
9873 / 1876