عبدالحسين علي اكبري روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: محوطه سازي، احداث كريدور مسافري، سايبان قسمت مسافري، كف سازي بتني، محوطه سازي سردرب غربي، فنس موقت محدوده جنوبي و سايبان پاركينگ ها از جمله اقدامات در نظر گرفته شده براي ساماندهي اين پايانه به شمار مي رود.
وي اضافه كرد: طرح ساماندهي اين پايانه از اواخر تابستان امسال آغاز شده و قرار است تا پايان سال آينده به اتمام برسد.
وي اظهار كرد: در حال حاضر حدود 10 درصد پيشرفت را در اجراي اين طرح شاهد هستيم.
مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي آذربايجان غربي ادامه داد: تسهيل تردد از پايانه مرزي و ارتقاي كيفيت خدمات از جمله مهمترين اهداف ساماندهي اين پايانه به شمار مي رود.
علي اكبري گفت: پايانه هاي مرزي در افزايش تبادلات اقتصادي و مراودات بين المللي و ارائه تصويري مناسب از كشورمان در ابتداي ورود به ايران، از اهميت زيادي برخوردار هستند و به همين علت سعي داريم روز به روز بر زيبايي اين پايانه ها افزوده شود.
به گزارش ايرنا، در حال حاضر پنج پايانه مرزي سرو اروميه، بازرگان ماكو و رازي خوي در مرز ايران با تركيه، تمرچين پيرانشهر در مرز ايران با شمال عراق و صنم بلاغي پلدشت در مرز ايران با نخجوان در آذربايجان غربي فعال است.
8137/2093 ** خبر: سيده فاطمه سجادي ** انتشار: صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۱
اروميه- ايرنا- مديركل راهداري و حمل و نقل جاده اي آذربايجان غربي گفت: پايانه مرزي تمرچين پيرانشهر در جنوب استان، با سرمايه گذاري 142 ميليارد ريالي ساماندهي شده و زيرساخت هاي توسعه اين پايانه ساخته مي شود.