به گزارش ايرنا، محمدجواد فدايي روز سه شنبه در نشست نحوه اجرايي شدن دستورالعمل استقرار و توسعه مركز ملي پايش محيط كسب و كار افزود: پائين بودن رتبه فضاي كسب و كار كشور به معناي آن است كه يك سرمايه گذار اعم از داخلي و خارجي فضاهاي بهتري براي سرمايه گذاري دارد و ما بايد اين روند را اصلاح كنيم.
وي با اشاره به واگذاري برخي تسهيلات به سرمايه گذاران در كشورهاي مختلف تصريح كرد: برخي كشورها حتي به سرمايه گذاران اقامت مي دهند و بر اين اساس، طبيعي است كه سرمايه گذاران به سمت سرمايه گذاري در اين كشورها متمايل شوند.
معاون استاندار كرمان گفت: اگر شيوه هاي مناسب تر و اجرايي تر براي جلب سرمايه گذاري و بهبود فضاي كسب و كار مطرح شده و در حد طرح باقي بماند و اجرايي نشود تنها يك ايده است كه نتيجه مثبت چنداني را به دنبال نخواهد داشت.
وي با تاكيد بر اينكه توليد، اشتغال و سرمايه گذاري بايد اولويت ما در تمام كارها باشد عنوان كرد: قوانين، آئين نامه ها و موارد مربوطه در رابطه با جلب سرمايه گذاري بايد به نحوي باشد كه سرمايه گذاران را تشويق و ترغيب كند.
وي تاكيد كرد: مديران دستگاه هاي اجرايي بايد ظرف يك هفته نماينده هاي تام الاختيار خود در شهرستان ها به دفتر جذب و حمايت از سرمايه گذاري استان معرفي كنند.
شاخص فضاي كسب و كار نشان دهنده سهولت و مناسب بودن هر كشور براي انجام فعاليت هاي اقتصادي و تجاري است.
خبرنگار: سميه حسن شاهي ** انتشار دهنده: نجمه حسني*
7440/3029
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۶
كرمان - ايرنا - سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري كرمان با تاكيد بر اينكه فضاي كسب و كار در حوزه سرمايه گذاري و اشتغال از اهميت ويژه اي برخوردار است گفت: بر اساس گزارش موسسات بين المللي در سال 2016 رتبه فضاي كسب و كار كشور بين 189 كشور دنيا 118 بوده است.