جواد زاهدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: دانش آموزان روستاهاي مرزي باني و چريك آباد در قالب فعاليت كتابخانههاي سيار روستايي كانون اروميه به مجموعه مدارس تحت پوشش طرح كانون مدرسه افزوده شدند.
وي اضافه كرد: طرح كانون مدرسه با توجه به مرزي بودن اين 2 روستا و نياز دانشآموزان به كتابهاي غير درسي و شيوههاي آموزشي متنوع و غير مستقيم، در مدارس اين روستاها نيز اجرا ميشود.
وي ادامه داد: كانون مدرسه طرحي است كه بر اساس آن از ظرفيتها و قابليتهاي فرهنگي هنري و ادبي مربيان و مراكز كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در جهت دروني كردن مفاهيم آموزشي مورد نياز دانشآموزان مدارس دوره ابتدايي، ترويج كتابخواني، پرورش توان تفكر و قدرت نقد در ميان آنان استفاده ميشود.
به گزارش ايرنا روستاي چريك آباد در 10 كيلومتري مرز ايران و تركيه قرار گرفته است و عبدالسلام مشهور مربي كتابخانه سيار روستايي شماره 3 كانون طرح كانون مدرسه را براي 30 دانشآموز اجرا ميكند.
روستاي 'باني' نيز در 15 كيلومتري مرز واقع شده و افشين موسيوند مربي كتابخانه سيار روستايي شماره 4 كانون اجراي طرح كانون مدرسه را براي 22 دانشآموز بر عهده دارد.
به گزارش ايرنا بيش از 6 هزار دانش آموز دختر و پسر پايه دوم تا ششم ابتدايي آذربايجان غربي از ابتداي آبان ماه سال جاري تا نيمه اول ارديبهشت همزمان با سراسر كشور در طرح كانون مدرسه شركت مي كنند.
23 مركز ثابت و 10 مركز سيار، روستايي و پستي كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در آذربايجانغربي فعاليتهاي متنوع فرهنگي، هنري، ادبي، ديني و علمي را در قالب 40 نوع برنامه با محوريت ترغيب كودكان و نوجوانان به مطالعه كتاب ارائه مي كنند.
كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي با 60 هزار نفر عضو مشغول ارائه خدمات به كودكان و نوجوانان اين استان است.
7129** 3072
خبرنگار: توحيد محمودپور ** انتشار : صابر چهرقاني
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۹
اروميه- ايرنا- مديركل كانون پروش فكري كودكان و نوجوانان آذربايجان غربي گفت: روستاهاي مرزي «باني» و «چريك آباد» اين استان تحت پوشش طرح 'كانون مدرسه' قرار گرفت.