به گزارش خبرنگار ايرنا سيدمصطفي ميرسليم روز يكشنبه در نشست برگزاري مجمع انتخابات هيات غريق نجات و غواصي كردستان افزود: اين ورزش در چند سال اخير رشد قابل توجهي در كشور داشته است و به كشورهاي همسايه مانند عراق و افغانستان نيز در زمينه آموزش، خدمات ارائه مي دهد.
وي از كمبود و محدوديت امكانات و اعتبارات دولت در حوزه ورزش غواصي خبر داد و گفت: اين محدوديت مانع از انجام كار و توسعه ورزش غريق نجات و غواصي در كشور نشده است.
وي با بيان اينكه نبايد به اين ورزش ديدي كاسب كارانه داشت ادامه داد: ناجي ضمن ايمني كامل براي كار امدادرساني، بايد با اعتماد به نفس كافي و تسلط بر روح و روان خود، نسبت به نجات انسان هاي در معرض خطر اقدام كند.
رئيس فدارسيون نجات غريق و غواصي، بحث آموزش را در اين ورزش بسيار مهم دانست و تاكيد كرد: مربيان در امر آموزش بايد سخت گير بوده و بسيار جدي باشند؛ چرا كه اين ورزش با نجات جان انسان ها ارتباط مستقيم دارد.
ميرسليم اضافه كرد: آنان بايد مطالب را به خوبي به ورزشكاران منتقل كرده و تلاش خود را به كار گيرند كه هيچگونه ضعفي در مواقع نجات غريق وجود نداشته باشد.
وي با بيان اينكه تمامي استخرهاي ورزشي نيازمند بازديد كارشناسانه هستند يادآور شد: بايد نسبت به رفع نقص و كمبودها در زمينه نجات غريق در استخرها اقدام كرد و شرايط كاملا براي اين مهم مهيا باشد.
وي هوشمندي، تسلط و مهارت را از ويژگي هاي يك غواص عنوان كرد و ادامه داد: يك منجي غريق بايد بااخلاق و از خود گذشته باشد زيرا اخلاق از اصول اين ورزش است.
** هرساله منجي قهرمان در كشور معرفي مي شود
رئيس فدراسيون غريق نجات و غواصي با اشاره به اينكه هر ساله استان هاي مختلف يك غواص نمونه را به فدارسيون معرفي مي كنند گفت: در نهايت يك نفر از بين آنان، به عنوان منجي قهرمان سال در كشور معرفي مي شود.
ميرسليم افزود: اين برنامه، جوانان و نوجوانان را براي پيوستن و ورود به اين ورزش ترغيب مي كند و الگويي براي آنان در زندگي خواهد بود.
وي توجه به ورزش بانوان را نيز ضروري ذكر كرد و گفت: بايد امكانات و تجهيزات آقايان و بانوان برابر باشد و زمينه براي پيشرفت بيشتر اين ورزش فراهم شود.
رئيس فدراسيون نجات غريق و غواصي كشور، استان كردستان را داراي جايگاه ويژه اي در بحث گردشگري و ايرانگردي خواند و يادآور شد: با توجه به اينكه اين استان داراي سدها و درياچه هاي قابل توجهي است مي توان در اين اماكن، امكانات گردشگري را تعبيه كرد.
ميرسليم تاكيد كرد: ساماندهي پشت سدها و ايجاد مجموعه هاي آبي مي تواند زمينه توسعه گردشگري را براي استان فراهم كند.
وي اضافه كرد: با ايجاد مجموعه هاي آبي، زمينه براي استقرار غريق نجات و غواصي نيز فراهم شده و در صورت شنا در اين اماكن، خطري جان مردم را تهديد نمي كند.
به گزارش ايرنا، مجمع انتخابات هيات غريق و غواصي استان كردستان روز يكشنبه با حضور سيدمصطفي ميرسليم رئيس فدارسيون در سنندج برگزار و اميد ملك الكلامي با كسب 13 راي و اكثريت آرا براي پنجمين دوره متوالي چهارساله به عنوان رئيس جديد اين هيات برگزيده شد.
هم اكنون 400 ناجي و غواص سازمان يافته در كردستان مشغول به فعاليت هستند.
خبرنگار: وريا كرمي**انتشار: اميد بهمني
7355/6108
تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۴
سنندج - ايرنا - رئيس فدراسيون نجات غريق و غواصي كشور گفت: هم اكنون 140 هزار غواص و ناجي غريق در كشور مشغول به فعاليت هستند كه 60 هزار نفر از آنان را بانوان تشكيل مي دهند.