تهران-ايرنا- ستاد توسعه صنايع دانش‌بنيان هوايي و هوانوردي معاونت علمي قصد دارد به كمك شركت‌هاي دانش‌بنيان فعال در حوزه هوايي و هوانوردي كشور، نيازمندي‌هاي طرح كلان بالگرد صبا 248 و سورنا را در كشور تأمين و بومي‌سازي كند.

به گزارش روز يكشنبه علمي ايرنا از مركز ترويج و فرهنگ‌سازي ستاد توسعه صنايع دانش‌بنيان هوايي و هوانوردي معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، نشستي با حضور معاون طراحي پنها و مدير پروژه بالگرد ملي صبا 248 و حضور مديران بيش از 30 شركت دانش‌بنيان فعال در حوزه هوايي و هوانوردي برگزار شد تا در اين جلسه نيازمندي‌هاي داخلي براي تأمين قطعات ساخت دو بالگرد «سورنا» و «صبا 248» را با شركت‌هاي دانش‌بنيان در ميان بگذارد و از كمك اين شركت‌ها بهره‌مند شود.
در اين نشست ابتدا، گزارشي از فعاليت ستاد هوايي معاونت علمي براي توسعه كسب‌وكار و بازار فعاليت شركت‌ها ارائه و عنوان شد كه ارتقاي توانمندي شركت‌ها در حوزه هوايي منجر به شكل‌گيري 4 مركز نوآوري با موضوعات «پهپادها»، «تعمير و نگهداري (MRO)»، «هوانوردي عمومي» و «زنجيره تأمين قطعات» شده است.
در ادامه اين نشست معاون طراحي شركت پنها توضيحات فني جامعي در خصوص قطعات و سيستم‌هاي موردنياز جهت بومي‌سازي بالگردهاي صبا 248 و سورنا ارائه و تأكيد كرد با توجه به اين كه دو بالگرد سورنا و صبا 248 در داخل طراحي و ساخته ‌شده است، براي باز ساخت اين دو بالگرد نياز به همكاري شركت‌هاي دانش‌بنيان براي تأمين قطعات آن از داخل داريم كه اين نيازها در حوزه‌هاي «محصولات»، «فرآيندي»، «الگوريتم و نرم‌افزار»، «زيرساخت‌هاي تست و شبيه‌سازي»، «تهيه و تدوين اسناد و كتابچه‌ها» و «آموزش» تقسيم‌بندي مي‌شود.
در پايان نشست، نمايندگان شركت‌هاي دانش‌بنيان فعال در حوزه هوايي، نظرات و پيشنهادات خود را در اين زمينه مطرح كردند و مديران پروژه بالگرد ملي و مسئولين ستاد به ابهامت موردنظر اين شركت‌ها پاسخ دادند. همچنين عنوان شد كه در ادامه مسير، نشست‌هاي تخصصي نيز با فعالين هر شاخه از زنجيره تأمين قطعات بالگرد برگزار خواهد شد.
علمي**9031**
تنظيم: عادل پازيار ** انتشار:محتشمي
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.m